BAĞLAMASIYLA SUYA UÇTU

SANAT 27.05.2020 - 12:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4094+ kez okundu.
 

BAĞLAMASIYLA SUYA UÇTU

Şahabettin Aydın, evinin önünde, bağlama çalarak sevenlerine müzik keyfi yaşatmak istedi bağlamasıyla birlikte kendini dalgalar arasında buldu.
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Şahabettin Aydın,pandemi sürecinde vaktinin tamamını geçirdiği evinin önünde bulunan alanda,bağlama çalarak sevenlerine müzik keyfi yaşatmak istedi.Ancak tam o anda dengesini kaybeden Aydın,bağlamasıyla birlikte kendini dalgalar arasında buldu. Arkadaşının kayıtta olduğu anlar, izleyenleri gülümsetti.Sanatçı el yapımı bağlamasını kaptığı gibi önce silmeye başladı,sonra da kurutmak için duvara astı.Biran neye uğradığını şaşıran sanatçı,’Hemen yanımda bulunan suya uzanıp içmek istedim,ancak dengemi kaybettim ve kendimi serin sularda buldum dedi. Albümünün hazırlığında olan Şahabettin Aydın, Albümde çıkacak eserini sanatçı Gülben Ergen’e dinletti.  
Şahabettin Aydın, evinin önünde, bağlama çalarak sevenlerine müzik keyfi yaşatmak istedi bağlamasıyla birlikte kendini dalgalar arasında buldu.

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Şahabettin Aydın,pandemi sürecinde vaktinin tamamını geçirdiği evinin önünde bulunan alanda,bağlama çalarak sevenlerine müzik keyfi yaşatmak istedi.Ancak tam o anda dengesini kaybeden Aydın,bağlamasıyla birlikte kendini dalgalar arasında buldu.

Arkadaşının kayıtta olduğu anlar, izleyenleri gülümsetti.Sanatçı el yapımı bağlamasını kaptığı gibi önce silmeye başladı,sonra da kurutmak için duvara astı.Biran neye uğradığını şaşıran sanatçı,’Hemen yanımda bulunan suya uzanıp içmek istedim,ancak dengemi kaybettim ve kendimi serin sularda buldum dedi.

Albümünün hazırlığında olan Şahabettin Aydın, Albümde çıkacak eserini sanatçı Gülben Ergen’e dinletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.