BAHÇEŞEHİR KOLEJİ EĞİTİM YILINA ERKEN BAŞLADI

EĞİTİM 29.08.2016 - 14:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3560+ kez okundu.
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ EĞİTİM YILINA ERKEN BAŞLADI

Burdur Özel Bahçeşehir kolejli 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına geçtiğimiz hafta itibariyle başladı.
Bahçeşehir Koleji geçtiğimiz yıl eğitim öğretim yılı başında; 30 Ağustos 2015 tarihinde açılışını gerçekleştiren Burdur Bahçeşehir Okulları’nda geride bırakılan bir yılın ardından 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına geçtiğimiz hafta itibariyle başladı.   İlk, orta ve lise sınıfı öğrencileri resmi eğitim ve öğretim yılına başlanmasına günler öncesinde faaliyetlerine başlayarak yeni eğitim sezonuna güçlü girmek için çalışmalarına başladı.   Sahip olduğu fiziki koşullar, alt ve üst yapısıyla Burdur tarihinin en büyük eğitim yatırımı olan Burdur Bahçeşehir Okulları, farkını ortaya koymaya devam ediyor. Öğrencilerinin yıl boyu başarılı ve huzurlu bir eğitim yılı geçirmeleri için idareci ve akademik kadrosuyla çalışmalarını sürdüren Burdur Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim ve öğretim yılında akademik başarılarının yanı sıra sportif, kültürel ve sosyal alanlarda zirveyi hedefliyor.   2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına geçen yıl olduğu gibi hazırlıklarını tamamladıktan sonra başladıklarını ifade eden Burdur Bahçeşehir Okulları Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban, “Geçen yıl kurumumuzun ilk yılı olmasına karşın idareci ve akademik kadromuzun özverili ve fedakar çalışmaları ile  2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında başarılı bir yılı geride bıraktık. Ekip olarak hedefleri bitmeyen, çıtasını her yıl bir üst seviyeye çıkarmaya hedefleyen bir anlayış çerçevesinde, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin ve velilerimizin her hangi bir konuda hiçbir şüphesi olmasın. Burdur Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim yılında geride bıraktığı yıla göre daha başarılı, daha eğlenceli bir yıl geçirecektir. Bu bağlamda yeni eğitim ve öğretim yılımızda tüm öğrencilerimize, akademik kadromuza ve idarecilerimize başarılar diliyorum” dedi.  
Burdur Özel Bahçeşehir kolejli 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına geçtiğimiz hafta itibariyle başladı.

Bahçeşehir Koleji geçtiğimiz yıl eğitim öğretim yılı başında; 30 Ağustos 2015 tarihinde açılışını gerçekleştiren Burdur Bahçeşehir Okulları’nda geride bırakılan bir yılın ardından 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına geçtiğimiz hafta itibariyle başladı.

 

İlk, orta ve lise sınıfı öğrencileri resmi eğitim ve öğretim yılına başlanmasına günler öncesinde faaliyetlerine başlayarak yeni eğitim sezonuna güçlü girmek için çalışmalarına başladı.

 

Sahip olduğu fiziki koşullar, alt ve üst yapısıyla Burdur tarihinin en büyük eğitim yatırımı olan Burdur Bahçeşehir Okulları, farkını ortaya koymaya devam ediyor. Öğrencilerinin yıl boyu başarılı ve huzurlu bir eğitim yılı geçirmeleri için idareci ve akademik kadrosuyla çalışmalarını sürdüren Burdur Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim ve öğretim yılında akademik başarılarının yanı sıra sportif, kültürel ve sosyal alanlarda zirveyi hedefliyor.

 

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına geçen yıl olduğu gibi hazırlıklarını tamamladıktan sonra başladıklarını ifade eden Burdur Bahçeşehir Okulları Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban, “Geçen yıl kurumumuzun ilk yılı olmasına karşın idareci ve akademik kadromuzun özverili ve fedakar çalışmaları ile  2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında başarılı bir yılı geride bıraktık. Ekip olarak hedefleri bitmeyen, çıtasını her yıl bir üst seviyeye çıkarmaya hedefleyen bir anlayış çerçevesinde, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin ve velilerimizin her hangi bir konuda hiçbir şüphesi olmasın. Burdur Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim yılında geride bıraktığı yıla göre daha başarılı, daha eğlenceli bir yıl geçirecektir. Bu bağlamda yeni eğitim ve öğretim yılımızda tüm öğrencilerimize, akademik kadromuza ve idarecilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.