(BAKA) İLÇELERDE YERİNDE TESPİT VE İNCELEME YAPTI .

GÜNDEM 09.05.2016 - 13:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4690+ kez okundu.
 

(BAKA) İLÇELERDE YERİNDE TESPİT VE İNCELEME YAPTI .

(BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Burdur’un Çavdır, Karamanlı, Altınyayla, Gölhisar ve Tefenni ilçeleri yerel yöneticilerini ziyaret etti.
BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen beraberinde Burdur Koordinatörü Mehmet Candan ile birlikte Çavdır Kaymakam Vekili Murat Ekinci, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Gölhisar Belediye Başkanı Dr.Ramazan Canural, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün makamlarında biraraya geldi. Görüşmelerde, ilçe ekonomileri ve BAKA ile birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Çavdır, Karamanlı, Gölhisar, Altınyayla ve Tefenni ilçelerinin ekonomileri, sosyo-ekonomik kalkınması için sürdürülen çalışmalar ve BAKA’nın muhtemel katkıları hakkında yapılan görüşmelerde Genel Sekreter Mehmet Sırrı Özen, görev alanı Antalya, Isparta, Burdur olan BAKA’nın kamu kuruşları, yerel yönetimler ve STK'larla koordinasyonu sağlama, yatırımcı kurumlar arasında işbirliğini artırma odaklı çalışma yöntemi izlediğini belirtti. İlçelerin genel sosyo-ekonomik yapıları hakkında bilgi alan Genel Sekreter Özen, BAKA’nın çalışmalar ve faaliyetlerini anlattı. BAKA’nın sürdürülebilir sosyo-ekonomik kalkınma için mali ve teknik konulardaki destekleri, girişimcilik eğitimleri, bölgedeki yatırımlara öncülük etmesi, işletmelerin kapasiteleri ve ihracatlarını artırmaya yönelik çalışmalarının önemine vurgu yapılan görüşmelerde; Kaymakam Vekili Ekinci ile belediye başkanları tüm çalışmalar için Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na teşekkür etti.    
(BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Burdur’un Çavdır, Karamanlı, Altınyayla, Gölhisar ve Tefenni ilçeleri yerel yöneticilerini ziyaret etti.

BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen beraberinde Burdur Koordinatörü Mehmet Candan ile birlikte Çavdır Kaymakam Vekili Murat Ekinci, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Gölhisar Belediye Başkanı Dr.Ramazan Canural, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün makamlarında biraraya geldi. Görüşmelerde, ilçe ekonomileri ve BAKA ile birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Çavdır, Karamanlı, Gölhisar, Altınyayla ve Tefenni ilçelerinin ekonomileri, sosyo-ekonomik kalkınması için sürdürülen çalışmalar ve BAKA’nın muhtemel katkıları hakkında yapılan görüşmelerde Genel Sekreter Mehmet Sırrı Özen, görev alanı Antalya, Isparta, Burdur olan BAKA’nın kamu kuruşları, yerel yönetimler ve STK'larla koordinasyonu sağlama, yatırımcı kurumlar arasında işbirliğini artırma odaklı çalışma yöntemi izlediğini belirtti. İlçelerin genel sosyo-ekonomik yapıları hakkında bilgi alan Genel Sekreter Özen, BAKA’nın çalışmalar ve faaliyetlerini anlattı. BAKA’nın sürdürülebilir sosyo-ekonomik kalkınma için mali ve teknik konulardaki destekleri, girişimcilik eğitimleri, bölgedeki yatırımlara öncülük etmesi, işletmelerin kapasiteleri ve ihracatlarını artırmaya yönelik çalışmalarının önemine vurgu yapılan görüşmelerde; Kaymakam Vekili Ekinci ile belediye başkanları tüm çalışmalar için Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.