BAKA TOPLANTISINDA FETÖ SORUNU EKONOMİ’NİN ÖNÜNE GEÇTİ.

GÜNDEM 24.08.2016 - 17:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4214+ kez okundu.
 

BAKA TOPLANTISINDA FETÖ SORUNU EKONOMİ’NİN ÖNÜNE GEÇTİ.

(BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın aylık toplantısı Burdur Valiliği toplantı salonunda üç ilin yetkililerinin katılımı ile yapıldı.
      Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı aylık olağan toplantısı Burdur da Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile oda başkanlarının yanı sıra (BAKA) Görevlileri katıldı.   (BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Burdur Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlık etti. Karaloğlu toplantı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Baka olarak 15 Temmuz tarihindeki darbe sonrasında (BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansında görev yapan bazı arkadaşlar ile yollarımızı ayırdık.   Burdur Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının toplantısına 15 Temmuz tarihinde (FETÖ) terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe sonrasında tutuklanan genel sekreter M. Sırrı Özen’in yerine toplantıya vekaleten Baka Genel Sekreteri vekili Burcu Özen katıldı.   Antalya Valisi Münir Karaloğlu, toplantı da alınacak kararlar neticesinde BAKA Batı Akdeniz Kalkınma Ajansından bazı arkadaşlarımız ile yollarımızı ayıracağız toplantının gündemindeki diğer konuları da hep beraber görüşerek karar altına alacağız. Dedi. Toplantı basına kapalı bölüm ile devam etti.    
(BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın aylık toplantısı Burdur Valiliği toplantı salonunda üç ilin yetkililerinin katılımı ile yapıldı.

      Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı aylık olağan toplantısı Burdur da Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile oda başkanlarının yanı sıra (BAKA) Görevlileri katıldı.

 

(BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Burdur Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlık etti. Karaloğlu toplantı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Baka olarak 15 Temmuz tarihindeki darbe sonrasında (BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansında görev yapan bazı arkadaşlar ile yollarımızı ayırdık.

 

Burdur Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının toplantısına 15 Temmuz tarihinde (FETÖ) terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe sonrasında tutuklanan genel sekreter M. Sırrı Özen’in yerine toplantıya vekaleten Baka Genel Sekreteri vekili Burcu Özen katıldı.

 

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, toplantı da alınacak kararlar neticesinde BAKA Batı Akdeniz Kalkınma Ajansından bazı arkadaşlarımız ile yollarımızı ayıracağız toplantının gündemindeki diğer konuları da hep beraber görüşerek karar altına alacağız. Dedi. Toplantı basına kapalı bölüm ile devam etti.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.