BAKAN KARAİSMAİLOĞLU BURDUR VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 19.06.2021 - 17:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3176+ kez okundu.
 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU BURDUR VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak programlara katılmak üzere Burdur'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Burdur Valiliğine ziyarette bulundu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,, valilik protokol girişihde düzenlenen karşılamanın ardından Şeref Defterini imzalayarak Burdur Valisi Ali Arslantaş'la  makamında bir süre görüştü. Vali Ali Arslantaş Ulaştırma ve alt yapı bakanı Karaismailoğlu'na teşekkür ederek kendisine Burdur’daki altyapı ve karayou ağı ile ilgili brifing sundu. Bakan Karaismailoğlu, Burdur programı öncesinde Isparta ile Burdur’u birbirine bağlayan ve yapımı devam eden Isparta - Burdur Dostluk Yolunda yerinde incelemede bulundu. Dostluk Yolu projesi incelemeleri sırasında Bakan Karaismailoğlu'na,  Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Bakanlık bürokratları eşlik ettiler.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak programlara katılmak üzere Burdur'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Burdur Valiliğine ziyarette bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,, valilik protokol girişihde düzenlenen karşılamanın ardından Şeref Defterini imzalayarak Burdur Valisi Ali Arslantaş'la  makamında bir süre görüştü. Vali Ali Arslantaş Ulaştırma ve alt yapı bakanı Karaismailoğlu'na teşekkür ederek kendisine Burdur’daki altyapı ve karayou ağı ile ilgili brifing sundu.
Bakan Karaismailoğlu, Burdur programı öncesinde Isparta ile Burdur’u birbirine bağlayan ve yapımı devam eden Isparta - Burdur Dostluk Yolunda yerinde incelemede bulundu.

Dostluk Yolu projesi incelemeleri sırasında Bakan Karaismailoğlu'na,  Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Bakanlık bürokratları eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.