BAKİ VAROL’DAN ‘10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI

GÜNDEM 11.01.2021 - 12:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3718+ kez okundu.
 

BAKİ VAROL’DAN ‘10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI

Burdur’un en önde gelen özel sektör kuruluşlarından biri olan VAROLLAR GRUP, 10 Ocak Gazeteciler günü ile ilgili mesaj yayınladı.
Burdur’un gözde özel sektör kuruluşlarından VAROLLAR GRUP, yönetim kurulu başkanı Baki Varol, ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri, sosyal çalışmalarıyla da öne çıkan bir kuruluş olma özelliğini taşımaktadır. Burdur VAROLLAR GRUP kalkınmanın dinamiği olarak ortak noktada basın kuruluşları ile de ortak noktada buluşmanın gayreti içindedir... Burdur’un en iş dünyasında biri olan girişimci - iş adamı Baki Varol’un liderliğinde ‘lojistik, süt ve süt ürünleri, mermer, inşaat ve hizmet sektörlerinde’ çeşitli sektörel yatırımlar gerçekleştiren, istihdama da ciddi katkılar sağlayan kurum ve kuruluşlar ile asgari müşterekler de birliktelikler yaşamanın yanında Varollar Grup, basına da önem veren, yerel basın başta olmak üzere bölgemizde basın camiası ile karşılıksız olumlu ilişkiler geliştiren bir kuruluş olarak biliniyor. 1999-2013 yılları arasında üç dönem boyunca yürüttüğü Burdur Ticaret Borsası (BTB) Başkanlığı görevinde de Burdur basını ile sıcak, yapıcı bir ortamda mesai birlikteliği içinde görevlerini zirveye taşımasını bilmiş gerek yöneticiliği gerekse olumlu bakış açısı ile takdir gören Baki Varol, iş dünyasındaki tecrübeleri ile sivil toplum kuruluşlarındaki deneyimini de birleştirerek, iş adamlığında da basın ve bu konuda medya ile diyalog kanallarını sürdürüyor. BASIN, HALKIN GÖZÜ, KULAĞI,, SESİ... Her ortamda, her zaman, basının kamuoyunu bilgilendirme, aydınlatma işlevine dikkat çeken Varol, “Basın, halkın gözü, kulağı, sesi... Basın, demokrasinin, günlük yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası. Bu noktada, basın özgürlüğü çalışanlarını ve ülkenin dünya ülkeleri seviyesindeki karinesidir Sağlıklı bir demokrasinin olmazsa olmazı olarak kabul görmektedir. Demokratik bilincimiz, demokrasi kültürümüz için haber alma hakkı olmazsa olmazlardan biri... Bu vesileyle, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Burdur’da zor şartlar altında meslek mücadelesini sürdüren basın çalışanlarının bu özel gününü kutluyorum. Basın, Doğruların ortaya çıkması için, medya’nın güçlü, bağımsız olması gerekiyor. Böylesine önemli bir görevi üstlenen gazetecileri tebrik ediyor, görevleri başında hayatlarını kaybeden basın şehitlerine de Allahtan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.  
Burdur’un en önde gelen özel sektör kuruluşlarından biri olan VAROLLAR GRUP, 10 Ocak Gazeteciler günü ile ilgili mesaj yayınladı.

Burdur’un gözde özel sektör kuruluşlarından VAROLLAR GRUP, yönetim kurulu başkanı Baki Varol, ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri, sosyal çalışmalarıyla da öne çıkan bir kuruluş olma özelliğini taşımaktadır. Burdur VAROLLAR GRUP kalkınmanın dinamiği olarak ortak noktada basın kuruluşları ile de ortak noktada buluşmanın gayreti içindedir...

Burdur’un en iş dünyasında biri olan girişimci - iş adamı Baki Varol’un liderliğinde ‘lojistik, süt ve süt ürünleri, mermer, inşaat ve hizmet sektörlerinde’ çeşitli sektörel yatırımlar gerçekleştiren, istihdama da ciddi katkılar sağlayan kurum ve kuruluşlar ile asgari müşterekler de birliktelikler yaşamanın yanında Varollar Grup, basına da önem veren, yerel basın başta olmak üzere bölgemizde basın camiası ile karşılıksız olumlu ilişkiler geliştiren bir kuruluş olarak biliniyor.

1999-2013 yılları arasında üç dönem boyunca yürüttüğü Burdur Ticaret Borsası (BTB) Başkanlığı görevinde de Burdur basını ile sıcak, yapıcı bir ortamda mesai birlikteliği içinde görevlerini zirveye taşımasını bilmiş gerek yöneticiliği gerekse olumlu bakış açısı ile takdir gören Baki Varol, iş dünyasındaki tecrübeleri ile sivil toplum kuruluşlarındaki deneyimini de birleştirerek, iş adamlığında da basın ve bu konuda medya ile diyalog kanallarını sürdürüyor.

BASIN, HALKIN GÖZÜ, KULAĞI,, SESİ...

Her ortamda, her zaman, basının kamuoyunu bilgilendirme, aydınlatma işlevine dikkat çeken Varol, “Basın, halkın gözü, kulağı, sesi... Basın, demokrasinin, günlük yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası. Bu noktada, basın özgürlüğü çalışanlarını ve ülkenin dünya ülkeleri seviyesindeki karinesidir Sağlıklı bir demokrasinin olmazsa olmazı olarak kabul görmektedir. Demokratik bilincimiz, demokrasi kültürümüz için haber alma hakkı olmazsa olmazlardan biri... Bu vesileyle, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Burdur’da zor şartlar altında meslek mücadelesini sürdüren basın çalışanlarının bu özel gününü kutluyorum. Basın, Doğruların ortaya çıkması için, medya’nın güçlü, bağımsız olması gerekiyor. Böylesine önemli bir görevi üstlenen gazetecileri tebrik ediyor, görevleri başında hayatlarını kaybeden basın şehitlerine de Allahtan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.