BAL LİGİ VE AMATÖR FULBOL SEZONU TÖRENLE AÇILDI

SPOR 20.09.2018 - 11:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3812+ kez okundu.
 

BAL LİGİ VE AMATÖR FULBOL SEZONU TÖRENLE AÇILDI

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Faal Futbol Hakemleri Derneği tarafından düzenlenen törenle 2018-2019 dönemi futbol sezonu törenle başladı.
Burdur Merkez Atatürk Stadında düzenlenen törenle 2018-2019 dönemi Bal Ligi ve Amatör Futbol Ligi ve futbol hakemliğinde bir üst derecede görev yapacak futbol hakemleri il futbol otoriteleri tarafından kokartları takıldı. Yapılan tören sonrasında Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na bağlı futbol takımları arasında dostluk maçı yapıldı. Karşılaşmaları yeni kokart takan hakemler yönetti.    Yeni Bal Ligi ve Amatör Futbol 2018-2019 sezonunun Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üst düzey yöneticileri ile Faal Futbol Hakemleri Derneği yöneticileri yaptıkları konuşmalarda: spor ve futbol karşılaşmalarının temelinde yatan olgunun kardeşlik olduğunu ve bunun devam ettirilmesinin futbol da ve diğer spor dallarında etik kural olarak bilinmesi gerektiğini vurguladılar. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu konudaki bir veciz sözü “Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim” tekrarlandı. Yeni futbol sezonunda spor tesislerinin eksikliği vurgulanırken, kulüplerin hızla alt yapılarını tamamlaması Burdur da sporun geleceği açısından önem taşımaktadır temennisinde bulunuldu. Burdur Faal Futbol Derneği tarafından yapılan değerlendirmede, bir üst derecede görev yapacak iki kız üç erkek hakeme kokartları takıldı. Yapılan konuşmalarda Burdur’un aslında bir hakem eğitim merkezi olduğunu geçmiş yıllarda profesyonel liglerde hakemlik yapanlar olduğu gibi birçok karşılaşmada hakem olarak görev alan Burdur doğumlu hakemlerin yer aldığını ifade ettiler. Öte yandan Burdur da bulunan yüksek öğretim kurumlarında öğrenci olarak okuyan ve burada hakemliğe adımını atan birçok gencimiz ise daha sonra kendi illerinde bunu sürdürmektedir ifadesine yer verildi.
Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Faal Futbol Hakemleri Derneği tarafından düzenlenen törenle 2018-2019 dönemi futbol sezonu törenle başladı.

Burdur Merkez Atatürk Stadında düzenlenen törenle 2018-2019 dönemi Bal Ligi ve Amatör Futbol Ligi ve futbol hakemliğinde bir üst derecede görev yapacak futbol hakemleri il futbol otoriteleri tarafından kokartları takıldı. Yapılan tören sonrasında Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na bağlı futbol takımları arasında dostluk maçı yapıldı. Karşılaşmaları yeni kokart takan hakemler yönetti.

   Yeni Bal Ligi ve Amatör Futbol 2018-2019 sezonunun Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üst düzey yöneticileri ile Faal Futbol Hakemleri Derneği yöneticileri yaptıkları konuşmalarda: spor ve futbol karşılaşmalarının temelinde yatan olgunun kardeşlik olduğunu ve bunun devam ettirilmesinin futbol da ve diğer spor dallarında etik kural olarak bilinmesi gerektiğini vurguladılar. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu konudaki bir veciz sözü “Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim” tekrarlandı. Yeni futbol sezonunda spor tesislerinin eksikliği vurgulanırken, kulüplerin hızla alt yapılarını tamamlaması Burdur da sporun geleceği açısından önem taşımaktadır temennisinde bulunuldu.

Burdur Faal Futbol Derneği tarafından yapılan değerlendirmede, bir üst derecede görev yapacak iki kız üç erkek hakeme kokartları takıldı. Yapılan konuşmalarda Burdur’un aslında bir hakem eğitim merkezi olduğunu geçmiş yıllarda profesyonel liglerde hakemlik yapanlar olduğu gibi birçok karşılaşmada hakem olarak görev alan Burdur doğumlu hakemlerin yer aldığını ifade ettiler. Öte yandan Burdur da bulunan yüksek öğretim kurumlarında öğrenci olarak okuyan ve burada hakemliğe adımını atan birçok gencimiz ise daha sonra kendi illerinde bunu sürdürmektedir ifadesine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.