BARIŞ AYTEN, “MEYDANLARA TÜRK BAYRAĞI İLE ÇIKACAĞIZ.”

SİYASET 21.01.2017 - 15:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4362+ kez okundu.
 

BARIŞ AYTEN, “MEYDANLARA TÜRK BAYRAĞI İLE ÇIKACAĞIZ.”

Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, İl Başkanlığında yaptığı açıklamada: Meydanlara “ Türk Bayrağı” ile çıkacağız. Parti ile ilgili hiçbir materyal kullanılmayacak.
Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, Kadın kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen mecliste gerçekleşen ve AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in başını çektiği kavganın sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamada CHP Milletvekili Şafak Pavey’ in hastanelik olduğunu n altını çizerek meclis tarihinde meydana gelmemiş bir durumdur. Bu güne kadar milletvekili olarak bu konuda erkekler suçlanırken şimdi bu konuda yeni bir döneme girdik.   Anayasa oylamalarında sona gelindiğini bundan sonra bu konuda milletin kendisinin karar vereceğine işaret eden Ayten, bizler ilçe köy ve mezra ayırımı yapmadan ülke genelinde her kapıyı çalacağız herkesin elini sıkacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren ilçe başkanlarımızı gençlik kollarımızı, kadın kollarımızı, il genel meclis üyelerimizi ve Belediye Başkanlarımızı  toplayarak gerekli istişareleri yapacağız. Ayrıca genel merkezimiz tarafından Anayasa için Meclisteki oylamalarda AK Partili Milletvekillerinin oy teşhiri yaparak yasaları ihlal etmeleri konusunu Anayasa Mahkemesine taşıyacağız.                         TOPLANTI VE MİTİNGLERDE PARTİ BAYRAĞI OLMAYACAK Anayasa Referandumu çalışmalarında CHP olarak “Türk Bayrağı” haricinde hiçbir materyalin kullanılmaması gerekmektedir. Genel merkezimizin il teşkilatlarına da talimatı budur hiçbir partili üyemizin de kullanmasına müsamaha gösterilmeyecektir. Gerek il Başkanlığımız gerek İlçe Teşkilatlarımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin dışında hareket etme lüksü bulunmamaktadır. Anayasa değişiklerinin milletimizin sağ duyusu sayesinde “HAYIR” oylarıyla kabul edilmeyeceğine inanıyorum. Burdur genelinde “HAYIR” oylarıyla başarının yüce Türk Milletinin olacağını söyleyebilirim.
Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, İl Başkanlığında yaptığı açıklamada: Meydanlara “ Türk Bayrağı” ile çıkacağız. Parti ile ilgili hiçbir materyal kullanılmayacak.

Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, Kadın kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen mecliste gerçekleşen ve AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in başını çektiği kavganın sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamada CHP Milletvekili Şafak Pavey’ in hastanelik olduğunu n altını çizerek meclis tarihinde meydana gelmemiş bir durumdur. Bu güne kadar milletvekili olarak bu konuda erkekler suçlanırken şimdi bu konuda yeni bir döneme girdik.

  Anayasa oylamalarında sona gelindiğini bundan sonra bu konuda milletin kendisinin karar vereceğine işaret eden Ayten, bizler ilçe köy ve mezra ayırımı yapmadan ülke genelinde her kapıyı çalacağız herkesin elini sıkacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren ilçe başkanlarımızı gençlik kollarımızı, kadın kollarımızı, il genel meclis üyelerimizi ve Belediye Başkanlarımızı  toplayarak gerekli istişareleri yapacağız. Ayrıca genel merkezimiz tarafından Anayasa için Meclisteki oylamalarda AK Partili Milletvekillerinin oy teşhiri yaparak yasaları ihlal etmeleri konusunu Anayasa Mahkemesine taşıyacağız.

                        TOPLANTI VE MİTİNGLERDE PARTİ BAYRAĞI OLMAYACAK

Anayasa Referandumu çalışmalarında CHP olarak “Türk Bayrağı” haricinde hiçbir materyalin kullanılmaması gerekmektedir. Genel merkezimizin il teşkilatlarına da talimatı budur hiçbir partili üyemizin de kullanmasına müsamaha gösterilmeyecektir. Gerek il Başkanlığımız gerek İlçe Teşkilatlarımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin dışında hareket etme lüksü bulunmamaktadır. Anayasa değişiklerinin milletimizin sağ duyusu sayesinde “HAYIR” oylarıyla kabul edilmeyeceğine inanıyorum. Burdur genelinde “HAYIR” oylarıyla başarının yüce Türk Milletinin olacağını söyleyebilirim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.