BAŞ PEHLİVAN OKULU BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 22.04.2019 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4384+ kez okundu.
 

BAŞ PEHLİVAN OKULU BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

2018 Yılı 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Orhan Okulu Burdur’a gelerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Ata sporlarımızdan yağlı güreş geleneğini yaşatmak isteyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 17 Ağustos’ta ikincisi düzenlenecek olan Burdur Yağlı Güreşleri için Başpehlivanları davet etti. Başkan Ercengiz’in davetini kabul eden 2018’in Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu Burdur’a gelerek Başkan Ercengiz’i ziyaret etti. Davetini kabul ederek kendisini ziyarete gelen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Orhan Okulu’ ya memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz, “Yağlı Güreşin Türk’ün gücünü ortaya çıkaran bir spor olması nedeniyle ata sporumuza sahip çıkmak istiyoruz. Bu yıl 17 Ağustosta 2.sini düzenleyeceğimiz Burdur Yağlı Güreşleri’ne 2018’in Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu kardeşimizi de davet ettik. Bugün ziyaretime gelerek, davetimizi kabul eden Orhan Okulu kardeşimiz ve diğer Başpehlivanlar ile büyük bir yağlı güreş organizasyonuna imza atacağız. Alanında oldukça söz sahibi ve adından çok sıkça söz ettiren pehlivanlarımız, Burdur çayırında Burdur Yağlı Güreşleri’nde güreşecekler ve iyi bir organizasyon olacağını düşünüyorum. Buna halkımızın da sahip çıkacağını düşünüyorum.” Şeklinde konuştu
2018 Yılı 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Orhan Okulu Burdur’a gelerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Ata sporlarımızdan yağlı güreş geleneğini yaşatmak isteyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 17 Ağustos’ta ikincisi düzenlenecek olan Burdur Yağlı Güreşleri için Başpehlivanları davet etti. Başkan Ercengiz’in davetini kabul eden 2018’in Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu Burdur’a gelerek Başkan Ercengiz’i ziyaret etti.

Davetini kabul ederek kendisini ziyarete gelen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Orhan Okulu’ ya memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz, “Yağlı Güreşin Türk’ün gücünü ortaya çıkaran bir spor olması nedeniyle ata sporumuza sahip çıkmak istiyoruz. Bu yıl 17 Ağustosta 2.sini düzenleyeceğimiz Burdur Yağlı Güreşleri’ne 2018’in Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu kardeşimizi de davet ettik. Bugün ziyaretime gelerek, davetimizi kabul eden Orhan Okulu kardeşimiz ve diğer Başpehlivanlar ile büyük bir yağlı güreş organizasyonuna imza atacağız. Alanında oldukça söz sahibi ve adından çok sıkça söz ettiren pehlivanlarımız, Burdur çayırında Burdur Yağlı Güreşleri’nde güreşecekler ve iyi bir organizasyon olacağını düşünüyorum. Buna halkımızın da sahip çıkacağını düşünüyorum.” Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.