BASIN YAYIN YOLUYLA “BONUSLU “ YALAN HABER FURYASI

GÜNDEM 29.06.2019 - 18:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4793+ kez okundu.
 

BASIN YAYIN YOLUYLA “BONUSLU “ YALAN HABER FURYASI

BİMTAŞ A.Ş. ve şirket yönetim kurulu olarak bizler hakkında internet alanında gazetecilik yapan bir basın yayın kuruluşunda yönetim kurulu üyelerine astronomik maaş adı altında bir haber yapılmıştır.
Öncelikle belirtmek isteriz ki değerli gazeteci merhum Uğur Mumcu’nun dediği gibi “ Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz” İnternet gazetesinin iddia ettiği gibi bir rakam olmadığı gibi ne yazık ki doğruluğu olmayan bir haberi yayınlamıştır. Gerçeği yansıtmayan haberde şirket yönetim kurulu üyesi Vahit Özlemiş ‘in 7.000 TL , şirket yönetim kurulu üyesi Sadık Ergün’ün 7.000 TL maaş aldığı iddia edilmiştir.        İlgili internet gazetesinde çıkan habere konu olayla ilgili 07.06.2019 tarihinde şirketimizin olağanüstü genel kurul toplantısı yapılmış olup toplantı da alınan kararların 5. Maddesinde ‘’Yönetim kurulu üyelerine 7.000 TL huzur hakkı ödenmesi’’ kararı alınmış ve bu karar daha sonra şirket yönetim kurulu tarafından kendi arasında yaptığı toplantı da günün şartlarını ve ülke ekonomisinin zor bir süreçten geçtiğini de düşünerek Vahit Özlemiş’in 3.500 TL , Yönetim Kurulu üyesi ; Sadık Ergün’ün 3.500 TL gibi  rakamda huzur hakkı alması kararını almıştır. Özellikle 2014 yerel seçimlerine kadar atıl vaziyet de bulunan şirketimize ait bir çok tesis 2014 seçimlerinden sonra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ Başkanımızın göreve başlamasıyla yenilenmiş tesisler halkımızın ihtiyacını karşılar hale gelmiştir. Burdur halkına yakışacak şekilde hizmete sunulmuş ve her geçen gün Burdur halkının ilgisini ve beğenisini kazanmıştır. Şirketimizin birer işletmesi gibi görünse de aslında Burdurun ve Burdur halkının ortak değeri olan bu tesis ve işletmelerde ki hizmet günden güne artmaktadır. Bu durum sadece siyasi olarak muhalefet etme ihtiyacı duyan , yapılan hizmetlerde hiçbir katkısı olmayan kişilerde de rahatsızlık yaratmaktadır. Bilindiği gibi ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da havuz medyası oluşturma gayreti çerçevesinde bir takım ayak oyunları yapılarak bu sürdürülmeye çalışılmaktadır. Bu nedenle biz BAHTAŞ ve BİMTAŞ personelinin böylesine bir konuda basın açıklaması yapmaya mecbur edilmesinden dolayı hicap duyuyoruz. Her yönden resmi olarak denetlenen hesap ve bilgileri kanunlar çerçevesinde denetime açık olan şirketimizin 2019 yerel seçimlerinde amacına ulaşamayan kesimlerce karalanmaya çalışması Burdur Halkının hizmetlerimizi ve gerçeği görmesini engelleyemez. Şirketimiz ve şirketimiz çalışanları bu güne kadar olduğu gibi Burdur Halkı için en iyi hizmeti vermek için fedakarca çalışmaya devam edecektir. Son olarak gerek şirketimizin ticari itibarını gerekse şirket yönetim kurulu üyelerinin şahsi itibarını zedelemeye yönelik asılsız olarak yayınlanan haberle ilgili her türlü hukuki sürece baş vurulacağını kamuoyu ile paylaşırız.  
BİMTAŞ A.Ş. ve şirket yönetim kurulu olarak bizler hakkında internet alanında gazetecilik yapan bir basın yayın kuruluşunda yönetim kurulu üyelerine astronomik maaş adı altında bir haber yapılmıştır.

Öncelikle belirtmek isteriz ki değerli gazeteci merhum Uğur Mumcu’nun dediği gibi “ Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz” İnternet gazetesinin iddia ettiği gibi bir rakam olmadığı gibi ne yazık ki doğruluğu olmayan bir haberi yayınlamıştır. Gerçeği yansıtmayan haberde şirket yönetim kurulu üyesi Vahit Özlemiş ‘in 7.000 TL , şirket yönetim kurulu üyesi Sadık Ergün’ün 7.000 TL maaş aldığı iddia edilmiştir.

       İlgili internet gazetesinde çıkan habere konu olayla ilgili 07.06.2019 tarihinde şirketimizin olağanüstü genel kurul toplantısı yapılmış olup toplantı da alınan kararların 5. Maddesinde ‘’Yönetim kurulu üyelerine 7.000 TL huzur hakkı ödenmesi’’ kararı alınmış ve bu karar daha sonra şirket yönetim kurulu tarafından kendi arasında yaptığı toplantı da günün şartlarını ve ülke ekonomisinin zor bir süreçten geçtiğini de düşünerek Vahit Özlemiş’in 3.500 TL , Yönetim Kurulu üyesi ; Sadık Ergün’ün 3.500 TL gibi  rakamda huzur hakkı alması kararını almıştır.

Özellikle 2014 yerel seçimlerine kadar atıl vaziyet de bulunan şirketimize ait bir çok tesis 2014 seçimlerinden sonra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ Başkanımızın göreve başlamasıyla yenilenmiş tesisler halkımızın ihtiyacını karşılar hale gelmiştir. Burdur halkına yakışacak şekilde hizmete sunulmuş ve her geçen gün Burdur halkının ilgisini ve beğenisini kazanmıştır.

Şirketimizin birer işletmesi gibi görünse de aslında Burdurun ve Burdur halkının ortak değeri olan bu tesis ve işletmelerde ki hizmet günden güne artmaktadır. Bu durum sadece siyasi olarak muhalefet etme ihtiyacı duyan , yapılan hizmetlerde hiçbir katkısı olmayan kişilerde de rahatsızlık yaratmaktadır. Bilindiği gibi ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da havuz medyası oluşturma gayreti çerçevesinde bir takım ayak oyunları yapılarak bu sürdürülmeye çalışılmaktadır. Bu nedenle biz BAHTAŞ ve BİMTAŞ personelinin böylesine bir konuda basın açıklaması yapmaya mecbur edilmesinden dolayı hicap duyuyoruz.

Her yönden resmi olarak denetlenen hesap ve bilgileri kanunlar çerçevesinde denetime açık olan şirketimizin 2019 yerel seçimlerinde amacına ulaşamayan kesimlerce karalanmaya çalışması Burdur Halkının hizmetlerimizi ve gerçeği görmesini engelleyemez. Şirketimiz ve şirketimiz çalışanları bu güne kadar olduğu gibi Burdur Halkı için en iyi hizmeti vermek için fedakarca çalışmaya devam edecektir. Son olarak gerek şirketimizin ticari itibarını gerekse şirket yönetim kurulu üyelerinin şahsi itibarını zedelemeye yönelik asılsız olarak yayınlanan haberle ilgili her türlü hukuki sürece baş vurulacağını kamuoyu ile paylaşırız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.