BAŞARILARINI ENCENGİZ İLE PAYLAŞTILAR

SPOR 30.05.2018 - 16:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4428+ kez okundu.
 

BAŞARILARINI ENCENGİZ İLE PAYLAŞTILAR

Burdur Belediyespor Kulübü Satranç Sporcularından 4 Birincilik Kupası ile Başkan Ercengiz‘ e ziyaret
İlimizde yapılan  2018 yılı Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası İl Yarışmaları ile Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası İl Yarışmalarında Küçükler, Yıldızlar ve Bayanlar kategorilerinde Şampiyonluğu kazanan Belediye spor Satranç Kulübü sporcuları ve aileleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında  ziyaret ederek  kupaları Başkan’a sundular. Katıldıkları tüm yarışmaları birincilikle bitiren sporcular Başkan Ercengiz’e satranç’a verdiği destek için teşekkür ettiler. Satranç takım yarışmalarının finallerinin 4-10. Haziran 2018 tarihlerinde Çorum’da, Kulüpler Yarışmaları Finallerinin de 9-15 Temmuz 2018 tarihlerinde Konya’da yapılacağını belirttiler. Yapılacak Türkiye Final yarışmalarında da Burdur’ u en iyi şekilde temsil etme sözü verdiler.  Başkan Ercengiz’de Satranç branşın da alınan bu başarı için sporcuları kutlayarak finallerde de başarı diledi. Satranç ve diğer Amatör spor dallarının ilimizde yaşaması ve gelişmesi için her zaman onlara birlikte olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Ayrıca Satranç sporcularımıza Uluslararası düzeyde yapılmakta olan Burdur Gölü Satranç Turnuvası’nın da 4.üncü’sünün Ağustos ayı içerisinde ilimizde yapılacağının da müjdesini verdi.  
Burdur Belediyespor Kulübü Satranç Sporcularından 4 Birincilik Kupası ile Başkan Ercengiz‘ e ziyaret

İlimizde yapılan  2018 yılı Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası İl Yarışmaları ile Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası İl Yarışmalarında Küçükler, Yıldızlar ve Bayanlar kategorilerinde Şampiyonluğu kazanan Belediye spor Satranç Kulübü sporcuları ve aileleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında  ziyaret ederek  kupaları Başkan’a sundular.

Katıldıkları tüm yarışmaları birincilikle bitiren sporcular Başkan Ercengiz’e satranç’a verdiği destek için teşekkür ettiler. Satranç takım yarışmalarının finallerinin 4-10. Haziran 2018 tarihlerinde Çorum’da, Kulüpler Yarışmaları Finallerinin de 9-15 Temmuz 2018 tarihlerinde Konya’da yapılacağını belirttiler. Yapılacak Türkiye Final yarışmalarında da Burdur’ u en iyi şekilde temsil etme sözü verdiler.

 Başkan Ercengiz’de Satranç branşın da alınan bu başarı için sporcuları kutlayarak finallerde de başarı diledi. Satranç ve diğer Amatör spor dallarının ilimizde yaşaması ve gelişmesi için her zaman onlara birlikte olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Ayrıca Satranç sporcularımıza Uluslararası düzeyde yapılmakta olan Burdur Gölü Satranç Turnuvası’nın da 4.üncü’sünün Ağustos ayı içerisinde ilimizde yapılacağının da müjdesini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.