BAŞKAN AKBULUT, “HALKIN SORUNLARINI GENEL BAŞKANIMIZA KADAR İLETİYORUZ”

SİYASET 12.10.2020 - 17:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3208+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKBULUT, “HALKIN SORUNLARINI GENEL BAŞKANIMIZA KADAR İLETİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanlığı, Karamanlı ilçesi ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek bölgenin sorunlarını inceledi,
Akbulut daha sonra yaptığı açıklamasında, Burdur ve İl Genelinde sorunların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar iletildiğini dile getirdi.  CHP Burdur İl Başkanlığı, il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Burdur’un Karamlanlı ilçesinde ve Dereköy, Manca, Kayalı, Klavuzlar, Kılçan, Bademli, Kağılcık ve Mürseller köylerinde vatandaşla bir araya gelindi. Ziyaretlerde CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, il yönetimi, Karamanlı İlçe Başkanı Mehmet Yasa, Karamanlı İl Genel Meclis üyesi ve yöneticiler yer aldı. Ziyaretler sırasında vatandaşların sorunları dinleyerek not alındı. Bölgede devam eden ve yeni bitmiş projeler de incelendi. Ziyaretin ardından İl Başkanı İzzet Akbulut yazılı bir açıklama yaptı. “SORUNLARI GENEL BAŞKANIMIZA KADAR İLETİYORUZ” Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerine dikkat çeken Başkan Akbulut, “İl Yönetimimiz, Karamanlı İlçe Başkanımız, Karamanlı İl Genel Meclisi Üyemiz ve Yöneticilerimiz ile Karamanlı’mızın, Dereköy, Manca, Kayalı, Klavuzlar, Kılçan, Bademli, Kağılcık ve Mürselleri köylerini ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında bölgenin sorunlarını bizzat vatandaşlarımızdan dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. Aynı şekilde muhtarlarımız da bizler için köyün ve bölgenin sorunlarını detaylı bir şekilde dile getiriyor. Notlarımızdaki sorunları Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar iletiyoruz. İlerleyen zamanlarda da sorunların takipçisi olacağız. Yine ziyaretimiz sırasında bölgedeki projeleri de inceleme fırsatı bulduk. İlerleyen zamanlarda hemşehrilerimizle bir araya gelmeye onların sorunlarına ortak olmaya ve gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Bize gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için tüm Karamanlı hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanlığı, Karamanlı ilçesi ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek bölgenin sorunlarını inceledi,

Akbulut daha sonra yaptığı açıklamasında, Burdur ve İl Genelinde sorunların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar iletildiğini dile getirdi.  CHP Burdur İl Başkanlığı, il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Burdur’un Karamlanlı ilçesinde ve Dereköy, Manca, Kayalı, Klavuzlar, Kılçan, Bademli, Kağılcık ve Mürseller köylerinde vatandaşla bir araya gelindi. Ziyaretlerde CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, il yönetimi, Karamanlı İlçe Başkanı Mehmet Yasa, Karamanlı İl Genel Meclis üyesi ve yöneticiler yer aldı. Ziyaretler sırasında vatandaşların sorunları dinleyerek not alındı. Bölgede devam eden ve yeni bitmiş projeler de incelendi. Ziyaretin ardından İl Başkanı İzzet Akbulut yazılı bir açıklama yaptı.

“SORUNLARI GENEL BAŞKANIMIZA KADAR İLETİYORUZ”

Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerine dikkat çeken Başkan Akbulut, “İl Yönetimimiz, Karamanlı İlçe Başkanımız, Karamanlı İl Genel Meclisi Üyemiz ve Yöneticilerimiz ile Karamanlı’mızın, Dereköy, Manca, Kayalı, Klavuzlar, Kılçan, Bademli, Kağılcık ve Mürselleri köylerini ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında bölgenin sorunlarını bizzat vatandaşlarımızdan dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. Aynı şekilde muhtarlarımız da bizler için köyün ve bölgenin sorunlarını detaylı bir şekilde dile getiriyor. Notlarımızdaki sorunları Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar iletiyoruz. İlerleyen zamanlarda da sorunların takipçisi olacağız. Yine ziyaretimiz sırasında bölgedeki projeleri de inceleme fırsatı bulduk. İlerleyen zamanlarda hemşehrilerimizle bir araya gelmeye onların sorunlarına ortak olmaya ve gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Bize gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için tüm Karamanlı hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.