BAŞKAN ALAGÖZ TEFENNİ SPOR’A YENİ GÜÇ TRANSFER ETTİ

SPOR 17.01.2022 - 18:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4713+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALAGÖZ TEFENNİ SPOR’A YENİ GÜÇ TRANSFER ETTİ

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Spor da yeni vizyon kazandırmak amacı ile Tefenni Spor kulübünün kadrosuna yeni oyuncular katarak önümüzdeki dönem de güçlü bir takım ile sahaya çıkmak istiyor.
Takımın eksikliklerini ve başarı düzeyini yükseltmek amacı ile Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta Mücadele eden Burdur MAKÜ Spor'dan EMİN İNCE ve ALPARSLAN ZEKİ ARAZLI"nın takımımıza transferi tamamlamıştır. takımımıza ve oyuncularımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.Tefenni Spor Kulübüne Transfer işlemlerinin gerçekleşmesinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı ve MAKÜ Spor Başkanı Sayın Mustafa Kılınç hocama da ayrıca teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Uysal gençlerimizin bizden istekleri doğrultusunda Tefenni İlçesi Futbol takımının gelecek yıllarda başarı düzeyi daha da yükselecektir. Bu iki arkadaşımızın kulübümüze Transfer edilmesi ile sahada takımımızın daha güçlü olarak başarı sağlayacağına inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde hakem hataları ve duygusallığı yüzünden ASTF Burdur yöneticilerine sitem eden başkan Uysal önümüzdeki dönem bu gibi sorunlar ile karşılaşmayız dedi  
Burdur Tefenni Belediye Başkanı Spor da yeni vizyon kazandırmak amacı ile Tefenni Spor kulübünün kadrosuna yeni oyuncular katarak önümüzdeki dönem de güçlü bir takım ile sahaya çıkmak istiyor.

Takımın eksikliklerini ve başarı düzeyini yükseltmek amacı ile Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta Mücadele eden Burdur MAKÜ Spor'dan EMİN İNCE ve ALPARSLAN ZEKİ ARAZLI"nın takımımıza transferi tamamlamıştır. takımımıza ve oyuncularımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.Tefenni Spor Kulübüne Transfer işlemlerinin gerçekleşmesinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı ve MAKÜ Spor Başkanı Sayın Mustafa Kılınç hocama da ayrıca teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Uysal gençlerimizin bizden istekleri doğrultusunda Tefenni İlçesi Futbol takımının gelecek yıllarda başarı düzeyi daha da yükselecektir. Bu iki arkadaşımızın kulübümüze Transfer edilmesi ile sahada takımımızın daha güçlü olarak başarı sağlayacağına inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde hakem hataları ve duygusallığı yüzünden ASTF Burdur yöneticilerine sitem eden başkan Uysal önümüzdeki dönem bu gibi sorunlar ile karşılaşmayız dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.