BAŞKAN ALİ ORKUN ENCENGİZ’İN BAYRAM MESAJI

YAŞAM 17.08.2018 - 01:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4320+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALİ ORKUN ENCENGİZ’İN BAYRAM MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde:
Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü Simgeleyen Kurban Bayramını geleceğe umutla, güvenle bakarak karşılıyoruz. Evrensel anlamda, sevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramlar, karşılıklı duyguların anlatılmasına aracılık eden özel günlerdir. Bireyleri aynı düşünce ve duygularda buluşturan ve kenetlenmesini sağlayan bu özel günlerimiz, insan ilişkilerini geliştirerek, birlik ve beraberliği güçlendirdiği gibi yardımlaşma ve dayanışmayı da artırmaktadır. Bizlere, özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hâkim olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde:

Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü Simgeleyen Kurban Bayramını geleceğe umutla, güvenle bakarak karşılıyoruz.

Evrensel anlamda, sevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramlar, karşılıklı duyguların anlatılmasına aracılık eden özel günlerdir. Bireyleri aynı düşünce ve duygularda buluşturan ve kenetlenmesini sağlayan bu özel günlerimiz, insan ilişkilerini geliştirerek, birlik ve beraberliği güçlendirdiği gibi yardımlaşma ve dayanışmayı da artırmaktadır.

Bizlere, özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hâkim olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.