BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ’E ZİYARET

GÜNDEM 14.07.2020 - 17:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4299+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ’E ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Kenan Nuhut ve Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’ten ziyaret.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Kenan Nuhut ve Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ettiler. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başdanışman Nuhut ve Başkan Genç, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Başdanışman Nuhut ve Başkan Genç, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti. Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz’e, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç dokuma kilim hediye etti.  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Kenan Nuhut ve Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’ten ziyaret.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Kenan Nuhut ve Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ettiler.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başdanışman Nuhut ve Başkan Genç, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Başdanışman Nuhut ve Başkan Genç, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz’e, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç dokuma kilim hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.