BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ'İN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

YAŞAM 20.03.2019 - 12:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3364+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ'İN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan “yaşlılar Haftası” nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “yaşlılar Haftası” nedeni ile yayınladığı mesajda; Geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz önemi, geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza da göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız. Yaşlılarımızın ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası’nda yaşlarının en olgun çağında hisseden bütün vatandaşlarımızın haftasını kutluyor, onlara saygılarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum. 
Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan “yaşlılar Haftası” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaşlılar Haftası nedeni ile yayınladığı mesajda; Geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz önemi, geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza da göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız. Yaşlılarımızın ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası’nda yaşlarının en olgun çağında hisseden bütün vatandaşlarımızın haftasını kutluyor, onlara saygılarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.