BAŞKAN ATEŞLİ SANATLAR ÇARŞISI İLE KAHVALTI DA BULUŞTU.

YAŞAM 25.07.2019 - 16:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3988+ kez okundu.
 

BAŞKAN ATEŞLİ SANATLAR ÇARŞISI İLE KAHVALTI DA BULUŞTU.

Düzenlenen kahvaltıda Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla bir araya gelen Başkan Ercengiz, ilimizde ivme kazanan turizm sektörüne dikkat çekerek, yeni düzenlemelerle Ateşli Sanatlar Çarşısı’nın turizm ürünlerine yönelmelerini söyledi.
Başkan Ercengiz, önümüzdeki süreçlerde ayakları yere basan projelerle çalışmalarına devam edeceğine vurgu yaparak, “Burdur’umuzu çok fazla stres içersine sokmayan, yaşam şartlarını zorlamayan ama hepimizin de yavaş yavaş görmeye başladığı Lavanta ve Salda Gölü hikâyesinin, bir kent turizmi projesine döndürülmesiyle ilgili çalışmalarımız var. Bu gün o yerli ve yabancı turistleri mutlaka Ateşli Sanatlar Çarşısı’na sokmamız gerekiyor. Burdur’da yapılan işleri göstermemiz ve Burdur ekonomisine katma değer sağlayacak çalışmaları yapmamız da gerekiyor. Önümüzdeki yıl için bir çalıştay düzenleyeceğiz. Burdur’umuza bu nakdi, bu kaynağı nasıl getirebiliriz, bunun oluruna bakacağız. Bizim derdimiz Burdur’u büyütmek, Burdur ekonomisini büyütmek. Tabi büyütmekten kastımız 8-10 katlı binalar yapmak değil. Bu kentin Başkan Ercengiz, Son dönemlerde yayınlanan gelişmişlik endekslerine de dikkat çekerek, “Bu alanda da yavaş yavaş üst seviyelere çıkmaya başladık. Bunun farkındayız. Özellikle dışarıdan gelen misafirlerimizden kentimizin temizliği, yeşil alanlarının oransal olarak fazlalaşmış olması ve Burdur’da yerel anlamda dingin hayatın verdiği keyfin olumlu dönüşlerini alıyoruz. Bizler sizin emrinizdeyiz. 31 Mart’tan sonra, her zaman ifade ettiğim gibi kol kola girerek çalışma taraftarıyız. Seçildik bitti. Seçimden önceki olan biten her şey orada kaldı. Bundan sonra kentimizi yönetenler ve kentimizin seçilmişleri ile bu memlekete ne kadar katkı koyabiliriz ona bakacağız. Seçim Dönemlerinde Arasta ile ilgili bir proje yapılacağını söylemiştim. Tabi bu projeleri hayata geçirmeden önce, sizlerle oturup fikir alışverişinde bulunacağız. Çünkü gönül rızası olmadan çıkılan hiçbir yol, bizi sonuca götürmez. Yapacağımız hiçbir yatırım, hiçbir değişiklik insanımızı mutlu etmez. Bunları da hep birlikte konuşacağız. Tekrar katıldığınız için teşekkür ediyorum.  
Düzenlenen kahvaltıda Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla bir araya gelen Başkan Ercengiz, ilimizde ivme kazanan turizm sektörüne dikkat çekerek, yeni düzenlemelerle Ateşli Sanatlar Çarşısı’nın turizm ürünlerine yönelmelerini söyledi.

Başkan Ercengiz, önümüzdeki süreçlerde ayakları yere basan projelerle çalışmalarına devam edeceğine vurgu yaparak, “Burdur’umuzu çok fazla stres içersine sokmayan, yaşam şartlarını zorlamayan ama hepimizin de yavaş yavaş görmeye başladığı Lavanta ve Salda Gölü hikâyesinin, bir kent turizmi projesine döndürülmesiyle ilgili çalışmalarımız var. Bu gün o yerli ve yabancı turistleri mutlaka Ateşli Sanatlar Çarşısı’na sokmamız gerekiyor. Burdur’da yapılan işleri göstermemiz ve Burdur ekonomisine katma değer sağlayacak çalışmaları yapmamız da gerekiyor. Önümüzdeki yıl için bir çalıştay düzenleyeceğiz. Burdur’umuza bu nakdi, bu kaynağı nasıl getirebiliriz, bunun oluruna bakacağız. Bizim derdimiz Burdur’u büyütmek, Burdur ekonomisini büyütmek. Tabi büyütmekten kastımız 8-10 katlı binalar yapmak değil. Bu kentin

Başkan Ercengiz, Son dönemlerde yayınlanan gelişmişlik endekslerine de dikkat çekerek, “Bu alanda da yavaş yavaş üst seviyelere çıkmaya başladık. Bunun farkındayız. Özellikle dışarıdan gelen misafirlerimizden kentimizin temizliği, yeşil alanlarının oransal olarak fazlalaşmış olması ve Burdur’da yerel anlamda dingin hayatın verdiği keyfin olumlu dönüşlerini alıyoruz. Bizler sizin emrinizdeyiz. 31 Mart’tan sonra, her zaman ifade ettiğim gibi kol kola girerek çalışma taraftarıyız. Seçildik bitti. Seçimden önceki olan biten her şey orada kaldı. Bundan sonra kentimizi yönetenler ve kentimizin seçilmişleri ile bu memlekete ne kadar katkı koyabiliriz ona bakacağız. Seçim Dönemlerinde Arasta ile ilgili bir proje yapılacağını söylemiştim. Tabi bu projeleri hayata geçirmeden önce, sizlerle oturup fikir alışverişinde bulunacağız. Çünkü gönül rızası olmadan çıkılan hiçbir yol, bizi sonuca götürmez. Yapacağımız hiçbir yatırım, hiçbir değişiklik insanımızı mutlu etmez. Bunları da hep birlikte konuşacağız. Tekrar katıldığınız için teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.