BAŞKAN BAŞAR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE “GİRİŞİMCİLİĞİ” ANLATTI

EĞİTİM 01.12.2016 - 15:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2993+ kez okundu.
 

BAŞKAN BAŞAR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE “GİRİŞİMCİLİĞİ” ANLATTI

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, Panel'de, Borsa'nın işlevi ve girişimcilik hakkında görüşlerini dile getirdi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen “Girişimcilik ve Destekleme” konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Panel'de, Borsa'nın işlevi ve girişimcilik hakkında görüşlerini dile getiren Başar, öğrenciler tarafından yöneltilen soruları da cevapladı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Girişimcilik ve Destekleme” konulu panele, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, KOSGEB Uzmanı Lutfullah Bakır ve öğrenciler katıldı.  Panelde kısa bir konuşma yapan Borsa Başkanı Yılmaz Başar, Borsa’nın işlevine değindi. Türkiye’nin yeni girişimcilere ihtiyacı olduğunu aktaran Başar, “Tabi ki burada en büyük görev, Üniversitemizin değerli düşüyor. Birbirinden kıymetli gençlerimizi girişimci olarak yetiştirmek onların elinde. Girişimci yetiştirmedeki tek amacımız zengin olmak. 78 milyon insanın zengin olması. Ülkemizin zengin olabilmesi içinde girişimci olmak gerekiyor. Bugün Türkiye’ye baktığımızda 1 girişimci yanında ortalama 10 kişi çalıştırıyor. Girişimci sayısı ne kadar artarsa, ülkemizin gelecekteki en büyük sıkıntısı işsizlik sorunu da ortadan kalkmış olacaktır. Onun için hayal etmeliyiz, kendimize hedef koyup, hep büyük düşünmeliyiz” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Borsa Başkanı Başar’a teşekkür belgesi takdim etti.   
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, Panel'de, Borsa'nın işlevi ve girişimcilik hakkında görüşlerini dile getirdi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen “Girişimcilik ve Destekleme” konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Panel'de, Borsa'nın işlevi ve girişimcilik hakkında görüşlerini dile getiren Başar, öğrenciler tarafından yöneltilen soruları da cevapladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Girişimcilik ve Destekleme” konulu panele, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, KOSGEB Uzmanı Lutfullah Bakır ve öğrenciler katıldı. 

Panelde kısa bir konuşma yapan Borsa Başkanı Yılmaz Başar, Borsa’nın işlevine değindi. Türkiye’nin yeni girişimcilere ihtiyacı olduğunu aktaran Başar, “Tabi ki burada en büyük görev, Üniversitemizin değerli düşüyor. Birbirinden kıymetli gençlerimizi girişimci olarak yetiştirmek onların elinde. Girişimci yetiştirmedeki tek amacımız zengin olmak. 78 milyon insanın zengin olması. Ülkemizin zengin olabilmesi içinde girişimci olmak gerekiyor. Bugün Türkiye’ye baktığımızda 1 girişimci yanında ortalama 10 kişi çalıştırıyor. Girişimci sayısı ne kadar artarsa, ülkemizin gelecekteki en büyük sıkıntısı işsizlik sorunu da ortadan kalkmış olacaktır. Onun için hayal etmeliyiz, kendimize hedef koyup, hep büyük düşünmeliyiz” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Borsa Başkanı Başar’a teşekkür belgesi takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.