BAŞKAN DEMİR ÖĞRENCİLERE EŞOFMAN HEDİYE ETTİ

SPOR 03.04.2017 - 13:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4677+ kez okundu.
 

BAŞKAN DEMİR ÖĞRENCİLERE EŞOFMAN HEDİYE ETTİ

Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir Burdur'un Çine Köyü'ndeki minik atletlere eşofman desteğinde bulundu.
Burdur'un Çine Köyü'nde yaşayan  ve 2016 yılında Bulgaristan'ın Nova Zagro kentinde yapılan 8'inci Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda birincilik kürsüsüne çıkan  Yasemin Zengin'i örnek alan köyündeki 15 ilkokul ve ortaokul öğrencisi onunla birlikte atletizm sporuna başladı.  Genç Sporcuların malzeme eksiği olduğunu duyan Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Muzaffer Akkoç ve Genel Sekreter Gökhan Yeşilyurt ile birlikte köye giderek Yasemin Zengin'i örnek alan minik sporculara eşofman yardımında bulundu.  Demir "Yasemin Zengin'in başarıları ile gurur duyuyoruz. Kendisi  örnek alınacak bir sporcu. Bu kızlarımızın da Yasemin ablalarını örnek alıp daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum" dedi.  Demir, köy ortamındaki, kırsaldaki çocukların elinden tutulmasının çok önemli olduğunu, bu çocukların başarılı olmalarının  diğer köylere de örnek olacağını kaydetti.  Ziraat Odası Genel Sekreteri Gökhan Yeşilyurt'da "Burdur Ziraat Odası olarak sporcu çocuklarımıza desteklerimiz devam edecek. Köylü çocuklarımızın atletizmde elde edecekleri başarı bizleri de mutlu olacağız" dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'da "Çine Köyü'nde Yasemin'in başarısı ve Hocası Asım Yüz'ün desteği ile devam eden Atletizm furyasına desteklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Burdur’umuzun Çine Köyünde sadece süt değil spor'da var. Bu tür desteklerin devam etmesini bekliyoruz. Yasemin gibi nice Balkan ve Olimpiyat Şampiyonları kızlarımızın yetişmesini diliyorum." diye konuştu.  
Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir Burdur'un Çine Köyü'ndeki minik atletlere eşofman desteğinde bulundu.

Burdur'un Çine Köyü'nde yaşayan  ve 2016 yılında Bulgaristan'ın Nova Zagro kentinde yapılan 8'inci Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda birincilik kürsüsüne çıkan  Yasemin Zengin'i örnek alan köyündeki 15 ilkokul ve ortaokul öğrencisi onunla birlikte atletizm sporuna başladı.  Genç Sporcuların malzeme eksiği olduğunu duyan Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Muzaffer Akkoç ve Genel Sekreter Gökhan Yeşilyurt ile birlikte köye giderek Yasemin Zengin'i örnek alan minik sporculara eşofman yardımında bulundu. 

Demir "Yasemin Zengin'in başarıları ile gurur duyuyoruz. Kendisi  örnek alınacak bir sporcu. Bu kızlarımızın da Yasemin ablalarını örnek alıp daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum" dedi. 

Demir, köy ortamındaki, kırsaldaki çocukların elinden tutulmasının çok önemli olduğunu, bu çocukların başarılı olmalarının  diğer köylere de örnek olacağını kaydetti. 

Ziraat Odası Genel Sekreteri Gökhan Yeşilyurt'da "Burdur Ziraat Odası olarak sporcu çocuklarımıza desteklerimiz devam edecek. Köylü çocuklarımızın atletizmde elde edecekleri başarı bizleri de mutlu olacağız" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'da "Çine Köyü'nde Yasemin'in başarısı ve Hocası Asım Yüz'ün desteği ile devam eden Atletizm furyasına desteklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Burdur’umuzun Çine Köyünde sadece süt değil spor'da var. Bu tür desteklerin devam etmesini bekliyoruz. Yasemin gibi nice Balkan ve Olimpiyat Şampiyonları kızlarımızın yetişmesini diliyorum." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.