BAŞKAN EMRULLAH ÜNAL ASKERLERİ UĞURLUYOR

GÜNDEM 27.07.2021 - 18:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3143+ kez okundu.
 

BAŞKAN EMRULLAH ÜNAL ASKERLERİ UĞURLUYOR

Bucak Belediyesi, askere gidecek olan gençler için hazırlattığı asker çantalarını asker adaylarına dağıtmaya başladı.
Bucak Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafından  hazırlanan asker çantaları vatani görevini yapacak asker adaylarına dağıtılmaya başlandı.Çantanın içinde atlet, iç çamaşırı, duş lifi, sabun, tıraş bıçağı, tıraş köpüğü, tıraş kolonyası, ayakkabı boyası,  diş macunu, diş fırçası, tırnak makası, terlik ve ihtiyaç duyulacak diğer malzemelerin bulunduğu çantalar sevk (sülüs) belgesi ile belediye özel kalem müdürlüğüne başvuran gençlere teslim ediliyor. Hayata geçirilen bu uygulama sayesinde askere gitme hazırlığı yapan gençler bir maddi külfetten de kurtulmuş oluyor. Asker çantalarını teslim almaya gelen gençler sürprizle karşılaştı. Hazır askerlere Asker Çantalarını Belediye Başkanı Emrullah Ünal verdi. Asker adaylarına hayırlı tezkereler dileyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Vatani görev hazırlığında olan gençlerimizin asker çantaları bizden olsun istedik. Askerlerimize kışlaya adım attığı ilk anda lazım olacak malzemelerin listesini yaptıktan sonra bu çantayı doldurduk. Şimdiden tüm askerlerimize sağlıklı ve hayırlı tezkereler diliyorum. Hayır dualarımız Askerlerimizle birlikte.” dedi. Bu uygulamadan ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve yanında askerlik belgesi bulunan bütün gençler yararlanabiliyor. Ayrıntılı bilgi Özel Kalem Müdürlüğü ve 05063376007 numaralı telefondan alınabilir.
Bucak Belediyesi, askere gidecek olan gençler için hazırlattığı asker çantalarını asker adaylarına dağıtmaya başladı.

Bucak Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafından  hazırlanan asker çantaları vatani görevini yapacak asker adaylarına dağıtılmaya başlandı.Çantanın içinde atlet, iç çamaşırı, duş lifi, sabun, tıraş bıçağı, tıraş köpüğü, tıraş kolonyası, ayakkabı boyası,  diş macunu, diş fırçası, tırnak makası, terlik ve ihtiyaç duyulacak diğer malzemelerin bulunduğu çantalar sevk (sülüs) belgesi ile belediye özel kalem müdürlüğüne başvuran gençlere teslim ediliyor. Hayata geçirilen bu uygulama sayesinde askere gitme hazırlığı yapan gençler bir maddi külfetten de kurtulmuş oluyor.

Asker çantalarını teslim almaya gelen gençler sürprizle karşılaştı. Hazır askerlere Asker Çantalarını Belediye Başkanı Emrullah Ünal verdi. Asker adaylarına hayırlı tezkereler dileyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Vatani görev hazırlığında olan gençlerimizin asker çantaları bizden olsun istedik. Askerlerimize kışlaya adım attığı ilk anda lazım olacak malzemelerin listesini yaptıktan sonra bu çantayı doldurduk. Şimdiden tüm askerlerimize sağlıklı ve hayırlı tezkereler diliyorum. Hayır dualarımız Askerlerimizle birlikte.” dedi.

Bu uygulamadan ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve yanında askerlik belgesi bulunan bütün gençler yararlanabiliyor. Ayrıntılı bilgi Özel Kalem Müdürlüğü ve 05063376007 numaralı telefondan alınabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.