BAŞKAN ENCENGİZ EV ZİYARETLERİ’NE DEVAM EDİYOR

YAŞAM 25.12.2018 - 18:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2851+ kez okundu.
 

BAŞKAN ENCENGİZ EV ZİYARETLERİ’NE DEVAM EDİYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ev ziyaretleriyle de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Kışla Mahallesinde,  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, İl Başkanı İzzet Akbulut,  İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer kadın kolları üyeleri ile ev ziyaretlerinde bulundu.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kışla Mahallesi’nde oturan Çelebi Ailesi’yle birlikte akşam çayı içti. Konuk olduğu evde Çelebi Ailesi ve komşularıyla bol bol sohbet eden Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  Başkan Ali Orkun Ercengiz, "Bu ziyaretlerde vatandaşlarımıza çalışmalarımızla ilgili birebir bilgi verme fırsatı buluyoruz. Hemşerilerimizin taleplerine de yerinde kulak veriyoruz. Hizmetlerimizin güler yüz olarak dönmesine şahit oluyor, bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi.  Kışla Mahallesi sakinleri Başkan Ercengiz’e başarılarının devamını dileyerek bir kez daha kendisine teşekkür ettiler.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ev ziyaretleriyle de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Kışla Mahallesinde,  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, İl Başkanı İzzet Akbulut,  İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer kadın kolları üyeleri ile ev ziyaretlerinde bulundu. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kışla Mahallesi’nde oturan Çelebi Ailesi’yle birlikte akşam çayı içti. Konuk olduğu evde Çelebi Ailesi ve komşularıyla bol bol sohbet eden Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Başkan Ali Orkun Ercengiz, "Bu ziyaretlerde vatandaşlarımıza çalışmalarımızla ilgili birebir bilgi verme fırsatı buluyoruz. Hemşerilerimizin taleplerine de yerinde kulak veriyoruz. Hizmetlerimizin güler yüz olarak dönmesine şahit oluyor, bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi. 

Kışla Mahallesi sakinleri Başkan Ercengiz’e başarılarının devamını dileyerek bir kez daha kendisine teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.