BAŞKAN ERCENGİZ ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

DİĞER 13.03.2019 - 16:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4634+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Hızırilyas Mahallesinde yapımı devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, havaların iyileşmesiyle asfaltlama çalışmalarına ağırlık veren Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Hızırilyas Mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmaları öncesi uygulanan yol düzenleme, açma, hafriyat alma ve stabilize sıkıştırma çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vatandaşın refahı için 5 yıldır Burdur’da aralıksız sıcak asfalt çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz havaların düzelmesiyle asfaltlama çalışmalarımıza başladı. Bozulan mevcut asfaltlardaki yama çalışmalarımızla birlikte, yeni yapılaşmaların çoğunlukta olduğu Bağlar Mahallesi 40.sokak, 80.sokak, 90, sokak, Kokulu Sokak çıkmazı ve İbrahim Zeki Burdurlu çıkmazında asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Asfalt dökülecek bölgelerde de yol düzenleme, açma ve stabilize çalışmalarına devam ediyoruz. Ayrıca alt yapı çalışmaları olan bölgelerde, yol bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor.” Şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Hızırilyas Mahallesinde yapımı devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, havaların iyileşmesiyle asfaltlama çalışmalarına ağırlık veren Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Hızırilyas Mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmaları öncesi uygulanan yol düzenleme, açma, hafriyat alma ve stabilize sıkıştırma çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Vatandaşın refahı için 5 yıldır Burdur’da aralıksız sıcak asfalt çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz havaların düzelmesiyle asfaltlama çalışmalarımıza başladı. Bozulan mevcut asfaltlardaki yama çalışmalarımızla birlikte, yeni yapılaşmaların çoğunlukta olduğu Bağlar Mahallesi 40.sokak, 80.sokak, 90, sokak, Kokulu Sokak çıkmazı ve İbrahim Zeki Burdurlu çıkmazında asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Asfalt dökülecek bölgelerde de yol düzenleme, açma ve stabilize çalışmalarına devam ediyoruz. Ayrıca alt yapı çalışmaları olan bölgelerde, yol bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.