BAŞKAN ERCENGİZ BELEDİYE PARSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

GÜNDEM 22.05.2020 - 16:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2763+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ BELEDİYE PARSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsünden gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Hasan Duygulu ile birim müdürleri ve belediye personelleri katıldılar.
Burdur Belediye Personeli ve çalışanları ile bayramlaşan Başkan Ercengiz, yaptığı konuşmada koronavirüs salgını nedeni ile esnek çalışma saati uygulamasını sonlandırarak bayram sonrası tekrar normal çalışma şekline geçileceğini belirtti. Başkan Ercengiz, “ Zor bir süreci hep birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Burdur Belediyesi olarak çok büyük bir yükün altındayız tüm belediyelerin de olduğu gibi. Bu süreçte Burdur Belediyesi olarak iyi bir sınav verdiğimizi, vatandaşın memnuniyetini bizlere ifade ettiğini ve benim de bu memnuniyetin karşılığı olarak sizlere teşekkür etmem gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bu başarı hepimizin.          BİRLİKTE GÜÇ OLUP ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE KORUDUK Daha önceki süreçte her başladığımız projede başarılı olduğumuz gibi bu salgın sürecinde de hiç bilmediğimiz bir hastalık ile mücadele ettik. Salgın nedeni ile kronik hatsala olan arkadaşlarımızın olmaması ve ciddi personel kaybına rağmen, ciddi bir özveri ve fedakarlık ile çalışarak yüzümüzü kara çıkarmadınız. Hepinize Çok teşekkür ediyorum. Her gün onlarca iş yeri dezenfekte ediliyor, her gün vatandaşların en yoğun kullandıkları alanlar, araçlar dezenfekte ediliyor, yüzlerce noktada temizlik yapılıyor. Vatandaşımız duyarlılığının yanı sıra sizlerinde bu emekleri sayesinde en az vaka görülen şehirlerden bir tanesiyiz. Tüm paydaşlarla ile birlikte şehrimizi iyi koruduk. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın hizmetlerini aksatmamak adına özverili bir şekilde çalımlaya devam edeceğiz Bu dört günlük süreçte aileleriniz ile birlikte güzel vakitler geçirmenizi diliyoruz. Daha güzel ve sağlıklı günlerde buluşmak dileği ile arkadaşlar. Bayramınızı Kutluyoruz      BAŞKAN ERCENGİZ HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BAYRAMLAŞTI Ramazan Bayramı münasebetiyle Huzurevi Sakinlerini ziyaret eden Başkan Ercengiz, yaşlılarımızın bayramını koronavirüs tedbirleri kapsamında kutladı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ramazan Bayramı münasebetiyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlılarımızı ziyaret etti. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Başkan Ercengiz, Huzurevi personeli ve çalışanlarının da bayramlarını kutladı     .  
Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsünden gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Hasan Duygulu ile birim müdürleri ve belediye personelleri katıldılar.

Burdur Belediye Personeli ve çalışanları ile bayramlaşan Başkan Ercengiz, yaptığı konuşmada koronavirüs salgını nedeni ile esnek çalışma saati uygulamasını sonlandırarak bayram sonrası tekrar normal çalışma şekline geçileceğini belirtti. Başkan Ercengiz, “ Zor bir süreci hep birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Burdur Belediyesi olarak çok büyük bir yükün altındayız tüm belediyelerin de olduğu gibi. Bu süreçte Burdur Belediyesi olarak iyi bir sınav verdiğimizi, vatandaşın memnuniyetini bizlere ifade ettiğini ve benim de bu memnuniyetin karşılığı olarak sizlere teşekkür etmem gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bu başarı hepimizin.

         BİRLİKTE GÜÇ OLUP ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE KORUDUK

Daha önceki süreçte her başladığımız projede başarılı olduğumuz gibi bu salgın sürecinde de hiç bilmediğimiz bir hastalık ile mücadele ettik. Salgın nedeni ile kronik hatsala olan arkadaşlarımızın olmaması ve ciddi personel kaybına rağmen, ciddi bir özveri ve fedakarlık ile çalışarak yüzümüzü kara çıkarmadınız. Hepinize Çok teşekkür ediyorum. Her gün onlarca iş yeri dezenfekte ediliyor, her gün vatandaşların en yoğun kullandıkları alanlar, araçlar dezenfekte ediliyor, yüzlerce noktada temizlik yapılıyor. Vatandaşımız duyarlılığının yanı sıra sizlerinde bu emekleri sayesinde en az vaka görülen şehirlerden bir tanesiyiz. Tüm paydaşlarla ile birlikte şehrimizi iyi koruduk. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın hizmetlerini aksatmamak adına özverili bir şekilde çalımlaya devam edeceğiz Bu dört günlük süreçte aileleriniz ile birlikte güzel vakitler geçirmenizi diliyoruz. Daha güzel ve sağlıklı günlerde buluşmak dileği ile arkadaşlar. Bayramınızı Kutluyoruz

     BAŞKAN ERCENGİZ HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı münasebetiyle Huzurevi Sakinlerini ziyaret eden Başkan Ercengiz, yaşlılarımızın bayramını koronavirüs tedbirleri kapsamında kutladı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ramazan Bayramı münasebetiyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlılarımızı ziyaret etti. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Başkan Ercengiz, Huzurevi personeli ve çalışanlarının da bayramlarını kutladı

 

 

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.