BAŞKAN ERCENGİZ, “BİZİM EN BÜYÜK HEDEFİMİZ İNSAN MUTLULUĞUDUR”

SİYASET 25.02.2019 - 12:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3970+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, “BİZİM EN BÜYÜK HEDEFİMİZ İNSAN MUTLULUĞUDUR”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Armağan İlci Mahallesinde vatandaşa seslenerek Belediye yönetimde en büyük hedefin insanların mutlu olması olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz mahalle toplantıları kapsamında Armağan İlci mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalleli Başkan Ercengiz’i “Bizim Ali” sloganlarıyla karşıladı. Armağan İlci Mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in düzenlediği mahalle toplantıları adeta miting alanına dönüşüyor. Mahalle toplantılarında beş yıl boyunca Burdur’a yapılan yatırımlar ve hizmetlerden söz eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: ‘Yaptıklarımızı anlatacağız, yapamadıklarımızın hesabını vereceğiz’ diyerek gerçekleştiremediği yatırımların da gerekçelerini vatandaşlara anlattı. “BİZ ZATEN GÖNÜLLERE GİREN BELEDİYECİLİĞİ BEŞ YILDIR YAPIYORUZ” Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hesap verebilir bir yönetim uyguladıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sözlerimizin arkasındayız, verdiğimiz sözleri de bir bir tutmaya devam edeceğiz. Bizim en büyük sermayemiz doğruluktan yanadır, dürüstlükten yanadır. Bizim en büyük hedefimiz de insan mutluluğundan yanadır. Yapılan herhangi bir yatırım; eğer insanın kalbine dokunmadıysa, gönlüne değmediyse mutlu etmediğini gördüm. Biz zaten gönüllere giren belediyeciliği beş yıldır yapmaya çalışıyoruz. İhtiyaç neyse onu yapacağız. Sizlerin kaynaklarını çarçur etmeden, sizleri daha çok borçlandırmadan, Burdur halkının bu huzurun kenti olan Burdur’umuza yakışan şekilde yönetilmesine inşallah hep birlikte devam edeceğiz. Tabi ki sizlerin de teveccühüyle. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu. Başkan Ercengiz’in Armağan İlci Mahallesinin her türlü sorununu çözdüğünü söyleyen Mahalle Muhtarı Yunus Bilgiç Bilgi ise Başkan Ercengiz’in mahalleye verdiği hizmetleri ve şimdiye kadar bir dediklerini iki etmeyen ilgileri sebebiyle teşekkür etti
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Armağan İlci Mahallesinde vatandaşa seslenerek Belediye yönetimde en büyük hedefin insanların mutlu olması olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz mahalle toplantıları kapsamında Armağan İlci mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalleli Başkan Ercengiz’i “Bizim Ali” sloganlarıyla karşıladı. Armağan İlci Mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in düzenlediği mahalle toplantıları adeta miting alanına dönüşüyor. Mahalle toplantılarında beş yıl boyunca Burdur’a yapılan yatırımlar ve hizmetlerden söz eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: ‘Yaptıklarımızı anlatacağız, yapamadıklarımızın hesabını vereceğiz’ diyerek gerçekleştiremediği yatırımların da gerekçelerini vatandaşlara anlattı.

“BİZ ZATEN GÖNÜLLERE GİREN BELEDİYECİLİĞİ BEŞ YILDIR YAPIYORUZ”

Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hesap verebilir bir yönetim uyguladıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sözlerimizin arkasındayız, verdiğimiz sözleri de bir bir tutmaya devam edeceğiz. Bizim en büyük sermayemiz doğruluktan yanadır, dürüstlükten yanadır. Bizim en büyük hedefimiz de insan mutluluğundan yanadır. Yapılan herhangi bir yatırım; eğer insanın kalbine dokunmadıysa, gönlüne değmediyse mutlu etmediğini gördüm. Biz zaten gönüllere giren belediyeciliği beş yıldır yapmaya çalışıyoruz. İhtiyaç neyse onu yapacağız. Sizlerin kaynaklarını çarçur etmeden, sizleri daha çok borçlandırmadan, Burdur halkının bu huzurun kenti olan Burdur’umuza yakışan şekilde yönetilmesine inşallah hep birlikte devam edeceğiz. Tabi ki sizlerin de teveccühüyle. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu. Başkan Ercengiz’in Armağan İlci Mahallesinin her türlü sorununu çözdüğünü söyleyen Mahalle Muhtarı Yunus Bilgiç Bilgi ise Başkan Ercengiz’in mahalleye verdiği hizmetleri ve şimdiye kadar bir dediklerini iki etmeyen ilgileri sebebiyle teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.