BAŞKAN ERCENGİZ; “BULANIK SU’DA BALIK AVLAMAYA ÇALIŞIYORLAR”

SİYASET 28.08.2019 - 15:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3976+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “BULANIK SU’DA BALIK AVLAMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, son günlerde Burdur AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan boş atıp dolu tutarak adeta “ Bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar” ifadesini kullandı.
  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti İl Başkanı imzası ile yapılan yazılı açıklamalarda, teşkilattaki koltuk kavgalarının dışa vurulması olarak değerlendiriyoruz. AK Parti Genel Merkezi tarafından ülke genelinde İlçe ve İl seçimlerinin bir yıl erkene alınması nedeniyle iş yapmıyor görüntüsünün kamufle edilmesi olarak değerlendiriyorum bu konuları daha önce kamuoyuna açıkladım. Ama bu kez de laf cambazlığı yapıyor şeklinde değerlendirdiler bunların bir merkezden servis edildiğini bilmiyor değilim. Tabiri yerinde ise “Bulanık suda balık avlamaya” çalışıyorlar.             BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ŞİRKETLERDEN NE KADAR HUZUR HAKKI ALIYOR? Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, İmzası ile yayınlanan basın açıklamasında CHP’ den 31Mart 2019 Türkiye genelinde yerel seçimlerinde göreve gelen Belediye Başkanlarının huzur hakkı adı altında çift maaş aldıkları ülkemizin gündemini meşgul etmişti. Geçtiğimiz günlerde Türkiye kamuoyunun yakından takip ettiği ve tartıştığı Burdur CHP’li Belediye Başkanın Belediye şirketlerinden aldığı çift maaş uygulamasının sıcaklığı hale sürerken, aynı zamanda CHP genel merkezi de bazı belediye başkanlarının aldıkları huzur hakkı ücretlerinin iptal ettirmesine rağmen hala Burdur Belediye Başkanı çift Maaş almaya devam etmektedir. İddiasında bulunmaktadırlar. Son günlerde ise yeni bir söz dalaşının ardından  CHP Burdur İl Başkanın Burdur Belediyesinden maaş aldığı iddiaları hem kamuoyunda dillendirildiğini görmekteyiz. Hatta kendisi de sosyal medyada böyle bir ücreti aldığını itiraf etiğini  dost Meclis’lerinde “ben almayayımda AK Partili Mali Müşavirler mi alsın” dediğini duymaktayız. Ancak kanıt olarak ortada ne bir belge nede kayda değer bir açıklama yer almamaktadır.    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, son günlerde Burdur AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan boş atıp dolu tutarak adeta “ Bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar” ifadesini kullandı.

  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti İl Başkanı imzası ile yapılan yazılı açıklamalarda, teşkilattaki koltuk kavgalarının dışa vurulması olarak değerlendiriyoruz. AK Parti Genel Merkezi tarafından ülke genelinde İlçe ve İl seçimlerinin bir yıl erkene alınması nedeniyle iş yapmıyor görüntüsünün kamufle edilmesi olarak değerlendiriyorum bu konuları daha önce kamuoyuna açıkladım. Ama bu kez de laf cambazlığı yapıyor şeklinde değerlendirdiler bunların bir merkezden servis edildiğini bilmiyor değilim. Tabiri yerinde ise “Bulanık suda balık avlamaya” çalışıyorlar.

            BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ŞİRKETLERDEN NE KADAR HUZUR HAKKI ALIYOR?

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, İmzası ile yayınlanan basın açıklamasında CHP’ den 31Mart 2019 Türkiye genelinde yerel seçimlerinde göreve gelen Belediye Başkanlarının huzur hakkı adı altında çift maaş aldıkları ülkemizin gündemini meşgul etmişti. Geçtiğimiz günlerde Türkiye kamuoyunun yakından takip ettiği ve tartıştığı Burdur CHP’li Belediye Başkanın Belediye şirketlerinden aldığı çift maaş uygulamasının sıcaklığı hale sürerken, aynı zamanda CHP genel merkezi de bazı belediye başkanlarının aldıkları huzur hakkı ücretlerinin iptal ettirmesine rağmen hala Burdur Belediye Başkanı çift Maaş almaya devam etmektedir. İddiasında bulunmaktadırlar.

Son günlerde ise yeni bir söz dalaşının ardından  CHP Burdur İl Başkanın Burdur Belediyesinden maaş aldığı iddiaları hem kamuoyunda dillendirildiğini görmekteyiz. Hatta kendisi de sosyal medyada böyle bir ücreti aldığını itiraf etiğini  dost Meclis’lerinde “ben almayayımda AK Partili Mali Müşavirler mi alsın” dediğini duymaktayız. Ancak kanıt olarak ortada ne bir belge nede kayda değer bir açıklama yer almamaktadır.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.