BAŞKAN ERCENGİZ, BURDUR BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 18.06.2020 - 14:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3151+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, BURDUR BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Burdur belediye başkanı Ali Orkun Encengiz, Pandemi sonrasında Burdur da görev yapan basın çalışanları ile bir araya geldi.
Başkan Ercengiz, yaptığı açıklamalarda bütün dünyayı adeta sağlık koşulları başta olmak üzere ülke ekonomilerini de zora soktu. Ülkemiz ve şehirlerde yaşayan ve hayatın içinde olan insanlarımızı ikametlerinde zorunlu olarak bir takım tedbirlere maruz bıraktı. Gerek Burdur belediyesi olarak gerek ilgili kamu kuruluşları olarak biz gerekli önlemleri almak için çaba gösterdik. Bizim için önem taşıyan halkımızın sağlığını yapabildiğimiz oranda korumaktı. Bunu da başardık. Belediye olarak birçok ilden önce halkımızın sağlık gereçlerine tam ve zamanında ulaşmasını sağlamak için maske başta olmak üzere diğer sağlık gereçlerinin temini için üretime başladık. İl sağlık kurullarında gerekli desteği vermekle birlikte halkın yoğun olarak ilgi gösterdiği Pazar yerleri başta olmak üzere önlemlerimizi aldık ve halkımızı gerek maske açısından gerek mesafe açısından uyararak dezenfektan ile tedbirlerimizi destekledik. Desteklemeye de devam ediyoruz.                      LİSE GİRİŞ SINAVLARI İÇİN DESTEĞİMİZ HAZIRLANDI Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile 20 Haziran Cumartesi günü LGS sınavına girecek 1000 öğrenciye, sınav seti hediye ediyor. Sınava gelen öğrencilere okul önünde dağıtılacak olan 1000 adet sınav setinin içeriğinde ise bir adet maske, bir adet dezenfektan, iki adet kurşun kalem, silgi ve kalem traş bulunuyor. LGS Sınavına girecek öğrencilere dağıtılacak olan sınav seti ile ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz, “ Biz vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bu süreçte ekonomik anlamada ne kadar zorluk çektiğinin farkındayız. Her vatandaşımızın çocuğunun aynı şartlarda olmadığının da farkındayız. Sınav günü sınav heyecanı, maskesini unutabilir, dezenfektanı olmayabilir, belki de kalemi olmayabilir. İhtimalleri düşünerek çocuklarımızın stresli, ailelerin heyecanlı oldukları günde ufakta olsa destek vermek istedik. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.  
Burdur belediye başkanı Ali Orkun Encengiz, Pandemi sonrasında Burdur da görev yapan basın çalışanları ile bir araya geldi.

Başkan Ercengiz, yaptığı açıklamalarda bütün dünyayı adeta sağlık koşulları başta olmak üzere ülke ekonomilerini de zora soktu. Ülkemiz ve şehirlerde yaşayan ve hayatın içinde olan insanlarımızı ikametlerinde zorunlu olarak bir takım tedbirlere maruz bıraktı. Gerek Burdur belediyesi olarak gerek ilgili kamu kuruluşları olarak biz gerekli önlemleri almak için çaba gösterdik. Bizim için önem taşıyan halkımızın sağlığını yapabildiğimiz oranda korumaktı. Bunu da başardık.

Belediye olarak birçok ilden önce halkımızın sağlık gereçlerine tam ve zamanında ulaşmasını sağlamak için maske başta olmak üzere diğer sağlık gereçlerinin temini için üretime başladık. İl sağlık kurullarında gerekli desteği vermekle birlikte halkın yoğun olarak ilgi gösterdiği Pazar yerleri başta olmak üzere önlemlerimizi aldık ve halkımızı gerek maske açısından gerek mesafe açısından uyararak dezenfektan ile tedbirlerimizi destekledik. Desteklemeye de devam ediyoruz.

                     LİSE GİRİŞ SINAVLARI İÇİN DESTEĞİMİZ HAZIRLANDI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile 20 Haziran Cumartesi günü LGS sınavına girecek 1000 öğrenciye, sınav seti hediye ediyor. Sınava gelen öğrencilere okul önünde dağıtılacak olan 1000 adet sınav setinin içeriğinde ise bir adet maske, bir adet dezenfektan, iki adet kurşun kalem, silgi ve kalem traş bulunuyor.

LGS Sınavına girecek öğrencilere dağıtılacak olan sınav seti ile ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz, “ Biz vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bu süreçte ekonomik anlamada ne kadar zorluk çektiğinin farkındayız. Her vatandaşımızın çocuğunun aynı şartlarda olmadığının da farkındayız. Sınav günü sınav heyecanı, maskesini unutabilir, dezenfektanı olmayabilir, belki de kalemi olmayabilir. İhtimalleri düşünerek çocuklarımızın stresli, ailelerin heyecanlı oldukları günde ufakta olsa destek vermek istedik. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.