BAŞKAN ERCENGİZ ÇANAKKALE AYVACIK’A YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

YAŞAM 10.02.2017 - 18:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4641+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ÇANAKKALE AYVACIK’A YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi köylerinde meydana gelen depremler nedeniyle evleri ve eşyaları zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.
Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde meydana gelen depremler sonucunda 17 köyde 290'ı ağır toplam 506 konut hasar görmüştü. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, evsiz kalan vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Burdur Belediyesi Gönülden Gönül'e Mağazası aracılığı ile son olarak ülkemizin Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne ulaştırılmak üzere yardım toplanacak. Başkan Ercengiz, evlerinin ve eşyalarının zarar görmesi nedeniyle kış şartlarında çadırlar içinde ve Kızılay tarafından kurulan konteyner evlerde yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımıza  ulaştırmak için battaniye, ısıtıcı, giysi ve kuru gıda gibi yardımlar toplanmasına karar verilmiştir  Burdur Belediyesi Gönülden Gönül'e Mağazasına ulaştırılmasını istedi. Depremin ülkemizin bir gerçeği olduğunu belirten Başkan Ercengiz, “Çok şükür can kaybı yok. Sadece maddi hasar var. Burada deprem gibi doğal bir afete maruz kalan vatandaşlarımıza Büyük geçmiş olsun. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın” dedi.      Başkan Ercengiz, daha önce ülkemiz de ve Dünya da meydana gelen doğal afetler nedeniyle Burdur halkı yardımseverliğini ortaya koymuş her felaket karşısında yardımlarını esirgemeden düzenlenen kampanyalar için elinden geleni esirgememişti. Kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Ayvacık İlçesi köylerindeki halkımızı da yardım elini uzatacağını eminim dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi köylerinde meydana gelen depremler nedeniyle evleri ve eşyaları zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde meydana gelen depremler sonucunda 17 köyde 290'ı ağır toplam 506 konut hasar görmüştü. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, evsiz kalan vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Burdur Belediyesi Gönülden Gönül'e Mağazası aracılığı ile son olarak ülkemizin Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne ulaştırılmak üzere yardım toplanacak. Başkan Ercengiz, evlerinin ve eşyalarının zarar görmesi nedeniyle kış şartlarında çadırlar içinde ve Kızılay tarafından kurulan konteyner evlerde yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımıza  ulaştırmak için battaniye, ısıtıcı, giysi ve kuru gıda gibi yardımlar toplanmasına karar verilmiştir

 Burdur Belediyesi Gönülden Gönül'e Mağazasına ulaştırılmasını istedi. Depremin ülkemizin bir gerçeği olduğunu belirten Başkan Ercengiz, “Çok şükür can kaybı yok. Sadece maddi hasar var. Burada deprem gibi doğal bir afete maruz kalan vatandaşlarımıza Büyük geçmiş olsun. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın” dedi.

     Başkan Ercengiz, daha önce ülkemiz de ve Dünya da meydana gelen doğal afetler nedeniyle Burdur halkı yardımseverliğini ortaya koymuş her felaket karşısında yardımlarını esirgemeden düzenlenen kampanyalar için elinden geleni esirgememişti. Kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Ayvacık İlçesi köylerindeki halkımızı da yardım elini uzatacağını eminim dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.