BAŞKAN ERCENGİZ; “CHP’Lİ BAŞKANLARI AĞIRLAYACAK “

GÜNDEM 30.06.2020 - 12:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3418+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “CHP’Lİ BAŞKANLARI AĞIRLAYACAK “

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çeşitli illerden gelen CHP’li belediye başkanlarını ağırlayacak.
CHP'li belediye başkanlarının ilki Yalova'da, ikincisi Bolu'da yapılan toplantıların üçüncüsü Burdur’da yapılacak. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in ev sahipliğinde yapılacak ve 3-5 Temmuz tarihleri arasında üç gün sürecek toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan katılacak. Toplantıda belediyelerin projeleri ve yaptıkları çalışmalar değerlendirilecek. Son gün ise katılımcı belediye başkanları Burdur'un tarihi ve turistik bölgelerini gezecek.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çeşitli illerden gelen CHP’li belediye başkanlarını ağırlayacak.

CHP'li belediye başkanlarının ilki Yalova'da, ikincisi Bolu'da yapılan toplantıların üçüncüsü Burdur’da yapılacak. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in ev sahipliğinde yapılacak ve 3-5 Temmuz tarihleri arasında üç gün sürecek toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan katılacak.

Toplantıda belediyelerin projeleri ve yaptıkları çalışmalar değerlendirilecek. Son gün ise katılımcı belediye başkanları Burdur'un tarihi ve turistik bölgelerini gezecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.