BAŞKAN ERCENGİZ ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ HAZIRLADI

ÇOCUK 15.06.2019 - 11:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4242+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ HAZIRLADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının sona ermesiyle yaz tatiline giren çocuklara karne hediyesi olarak eğlence parkı oluşturuyor.
Burdur Belediyesi’nce düzenlenen Geleneksel Karne Hediyesi, bu yıl da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 17 – 20 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliklerin sabah saat 11.00’dan, akşam saat 22:00’a kadar ücretsiz eğlence hizmeti verecek. Çocuklar için Düzenlenecek olan eğlence parkında ise daha önce olduğu gibi Şişme oyun gurupları, masal çadırı, masal kahramanları, akrobatlar, palyaçolar, gösteriler, yarışmalar ve yüz boyama etkinlikleri ile çocuklar doyasıya eğlenecek. Burdur belediyesi daha önceki dönem uygulamalarından yola çıkarak bütün çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için buradaki oyun gurupları sayısında artırıma gitti. Öte yandan park ve bahçeler müdürlüğü bünyesindeki çocuk parklarının bakımını yaparak gerek hijyen açısından gerekse arızalı veya bozuk oyuncakların bakımını da yaparak çocukların tatil döneminde boş zamanlarını geçirecekleri yerleri gözden geçirdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının sona ermesiyle yaz tatiline giren çocuklara karne hediyesi olarak eğlence parkı oluşturuyor.

Burdur Belediyesi’nce düzenlenen Geleneksel Karne Hediyesi, bu yıl da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 17 – 20 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliklerin sabah saat 11.00’dan, akşam saat 22:00’a kadar ücretsiz eğlence hizmeti verecek. Çocuklar için Düzenlenecek olan eğlence parkında ise daha önce olduğu gibi Şişme oyun gurupları, masal çadırı, masal kahramanları, akrobatlar, palyaçolar, gösteriler, yarışmalar ve yüz boyama etkinlikleri ile çocuklar doyasıya eğlenecek.

Burdur belediyesi daha önceki dönem uygulamalarından yola çıkarak bütün çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için buradaki oyun gurupları sayısında artırıma gitti. Öte yandan park ve bahçeler müdürlüğü bünyesindeki çocuk parklarının bakımını yaparak gerek hijyen açısından gerekse arızalı veya bozuk oyuncakların bakımını da yaparak çocukların tatil döneminde boş zamanlarını geçirecekleri yerleri gözden geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.