BAŞKAN ERCENGİZ’DEN ANNELERE “ANNELER GÜNÜ” KONSERİ HEDİYESİ

YAŞAM 30.04.2019 - 10:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4814+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN ANNELERE “ANNELER GÜNÜ” KONSERİ HEDİYESİ

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü’ne özel kadınlar Matinesi, yoğun ilgi nedeniyle açık havada düzenleniyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. “Sözümüz var” sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanı Ercengiz’in, düzenlediği her kadınlar matinesi, miting alanına dönünce, söz verdiği gibi önümüzde günlerde düzenlenecek olan Anneler Günü Matine’sini açık havada organize ediyor. ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü Serenler Otel’de saat 14.00’da başlayacak olan programa katılım sağlamak isteyen kadınlarımız için, her mahalleden saat 12.00’da ücretsiz servis imkanı sağlanacağını ve eğlence programına tüm kadınların katılabileceğini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Hayatın her alanında ve tüm dünyada sevgiyi, hoşgörüyü, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız toplumunun temel taşlarıdır. Yaşamımızın her alanında varlıkları ile onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati veren fedakar kadınlarımızın bu vesile ile tüm Annelerimizin Günü’nü kutluyorum. Tüm kadınlarımızı düzenleyeceğimiz eğlence programına bekliyoruz” açıklamasında bulundu. Sunulacak ikramlar ve sanatçı Ümmü Erbil eşliğinde canlı müzik eğlencesi gerçekleştirilmesi planlanan Anneler Günü Matinesine katılımların yine yoğun olması bekleniyor
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü’ne özel kadınlar Matinesi, yoğun ilgi nedeniyle açık havada düzenleniyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. “Sözümüz var” sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanı Ercengiz’in, düzenlediği her kadınlar matinesi, miting alanına dönünce, söz verdiği gibi önümüzde günlerde düzenlenecek olan Anneler Günü Matine’sini açık havada organize ediyor.

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

4 Mayıs 2019 Cumartesi günü Serenler Otel’de saat 14.00’da başlayacak olan programa katılım sağlamak isteyen kadınlarımız için, her mahalleden saat 12.00’da ücretsiz servis imkanı sağlanacağını ve eğlence programına tüm kadınların katılabileceğini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Hayatın her alanında ve tüm dünyada sevgiyi, hoşgörüyü, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız toplumunun temel taşlarıdır. Yaşamımızın her alanında varlıkları ile onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati veren fedakar kadınlarımızın bu vesile ile tüm Annelerimizin Günü’nü kutluyorum. Tüm kadınlarımızı düzenleyeceğimiz eğlence programına bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Sunulacak ikramlar ve sanatçı Ümmü Erbil eşliğinde canlı müzik eğlencesi gerçekleştirilmesi planlanan Anneler Günü Matinesine katılımların yine yoğun olması bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.