BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

YAŞAM 15.06.2019 - 11:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3324+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Bu özel günler babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalıdır. Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakarlığı gösteren değerli varlıklarımızdır. Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. Evlatları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu yol gösteren kahramanlarıdır. Çocuklar babalarından aldıkları öğütleri ve onlara yol gösteren sözlerini asla unutmazlar Bu anlamlı günde, evlat acısıyla yürekleri dağlanmış şehit babalarımızı unutmamız mümkün değildir. Bu vatana canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin babalarının ellerinden öpüyor, acılarını bir kez daha paylaşıyorum. Yüreğimdeki tüm nefretle lanetlediğim hain terörün öksüz bıraktığı kardeşlerimi kucaklıyor, bir kez daha sabırlar diliyorum. Bu vesileyle tüm babaların ve baba adaylarının gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum."  
Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Bu özel günler babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalıdır. Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakarlığı gösteren değerli varlıklarımızdır.

Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. Evlatları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu yol gösteren kahramanlarıdır. Çocuklar babalarından aldıkları öğütleri ve onlara yol gösteren sözlerini asla unutmazlar

Bu anlamlı günde, evlat acısıyla yürekleri dağlanmış şehit babalarımızı unutmamız mümkün değildir. Bu vatana canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin babalarının ellerinden öpüyor, acılarını bir kez daha paylaşıyorum. Yüreğimdeki tüm nefretle lanetlediğim hain terörün öksüz bıraktığı kardeşlerimi kucaklıyor, bir kez daha sabırlar diliyorum. Bu vesileyle tüm babaların ve baba adaylarının gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.