BAŞKAN ERCENGİZ’DEN GÖNÜLLÜLERE PLAKET

GÜNDEM 20.05.2020 - 13:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3575+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN GÖNÜLLÜLERE PLAKET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi bünyesinde kurulan maske dikiş atölyelerinde çalışan gönüllülerimize plaket takdim etti.
Türkiye genelinde korona virüsü nedeniyle hasta sayısının hızla artış göstermesiyle, Başkan Ercengiz kent merkezindeki tedbir çalışmalarının yanı sıra Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde oluşturduğu dikiş nakış atölyesinde maske dikimi başlatarak, üretilen maskeleri vatandaşlara dağıttı. Maske dikiminde gönüllü olarak çalışan ekipler ise 3 aylık süre içerisinde canla, başla çalışarak vatandaşlara dağıtılacak maskelerin dikimini gerçekleştirdiler.32 kişilik ekip ile çalışan gönüllüler toplam da 240.000 adet maske üreterek, Koronavirüs Covid- 19 salgını ile mücadelede Burdurlu vatandaşlara en büyük bireysel tedbir desteğini verdi. 240.000 ADET MASKE ÜRETİLDİ Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz plaket takdim ettikten sonra yaptığı konuşmada, “Toplamda 240.000 maskemizi ürettik ve vatandaşımıza teslim ettik. Ellerinize sağlık, neticede bu sizin emeğiniz. Gerçekten hepinize teşekkür ederim. Sanki mesaiye geliyor gibi hatta daha büyük bir ciddiyet ile işinizi takip ettiniz. Emeklerinize, yüreklerinize sağlık. Ben tekrar bu salgınla mücadelede bizlere verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi bünyesinde kurulan maske dikiş atölyelerinde çalışan gönüllülerimize plaket takdim etti.

Türkiye genelinde korona virüsü nedeniyle hasta sayısının hızla artış göstermesiyle, Başkan Ercengiz kent merkezindeki tedbir çalışmalarının yanı sıra Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde oluşturduğu dikiş nakış atölyesinde maske dikimi başlatarak, üretilen maskeleri vatandaşlara dağıttı. Maske dikiminde gönüllü olarak çalışan ekipler ise 3 aylık süre içerisinde canla, başla çalışarak vatandaşlara dağıtılacak maskelerin dikimini gerçekleştirdiler.32 kişilik ekip ile çalışan gönüllüler toplam da 240.000 adet maske üreterek, Koronavirüs Covid- 19 salgını ile mücadelede Burdurlu vatandaşlara en büyük bireysel tedbir desteğini verdi.

240.000 ADET MASKE ÜRETİLDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz plaket takdim ettikten sonra yaptığı konuşmada, “Toplamda 240.000 maskemizi ürettik ve vatandaşımıza teslim ettik. Ellerinize sağlık, neticede bu sizin emeğiniz. Gerçekten hepinize teşekkür ederim. Sanki mesaiye geliyor gibi hatta daha büyük bir ciddiyet ile işinizi takip ettiniz. Emeklerinize, yüreklerinize sağlık. Ben tekrar bu salgınla mücadelede bizlere verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.