BAŞKAN ERCENGİZ’DEN PERSONELE YENİ YIL KUTLAMASI

YAŞAM 01.01.2019 - 14:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4570+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN PERSONELE YENİ YIL KUTLAMASI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halı Sarayı Hizmet Binasında çalışan belediye personeli ile buluşarak yeni yıllarını kutladı.
                                        BELEDİYE PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI  Programa Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Başkan Ercengiz belediye merkez binasında bulunan bütün personelin yeni yılını kutlayarak bağlık, eserlik ve mutluluk diledi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, “2018 yılını Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimizi ve yurttaşımıza en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olduk. Yıl içinde yaptığımız bütün çalışmalar ile halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda da hizmet ettiğimizi düşünüyorum. 2019 yılının her şeyden önce hepinize sağlık, huzur, mutluluk ve sevdiklerinizden ayrı olmayan bir yaşam biçimi getirsin. Hepinizin yeni yılını kutluyorum” dedi.                                BAHTAŞ VE BİMTAŞ PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI   Burdur Belediye Başkanı  Ali Orkun Ercengiz, merkez binada bulunan personelin yeni yılını kutlamasının ardından yeni yıl kutlamaları için belediyenin iştirakları olan BAHTAŞ ve BİMTAŞ şirketlerine bağlı işletmelerin personeline yeni yıl kutlaması için giderek bütün personelin yeni yılını kutladı. Bizim için personel arasında ayrım yok zaten bu kişiler bizim şirketlerimizin daimi personeli olarak çalışmaktadırlar.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Halı Sarayı Hizmet Binasında çalışan belediye personeli ile buluşarak yeni yıllarını kutladı.

                                        BELEDİYE PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

 Programa Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Başkan Ercengiz belediye merkez binasında bulunan bütün personelin yeni yılını kutlayarak bağlık, eserlik ve mutluluk diledi

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, “2018 yılını Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimizi ve yurttaşımıza en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olduk. Yıl içinde yaptığımız bütün çalışmalar ile halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda da hizmet ettiğimizi düşünüyorum. 2019 yılının her şeyden önce hepinize sağlık, huzur, mutluluk ve sevdiklerinizden ayrı olmayan bir yaşam biçimi getirsin. Hepinizin yeni yılını kutluyorum” dedi. 

                              BAHTAŞ VE BİMTAŞ PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI  

Burdur Belediye Başkanı  Ali Orkun Ercengiz, merkez binada bulunan personelin yeni yılını kutlamasının ardından yeni yıl kutlamaları için belediyenin iştirakları olan BAHTAŞ ve BİMTAŞ şirketlerine bağlı işletmelerin personeline yeni yıl kutlaması için giderek bütün personelin yeni yılını kutladı. Bizim için personel arasında ayrım yok zaten bu kişiler bizim şirketlerimizin daimi personeli olarak çalışmaktadırlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.