BAŞKAN ERCENGİZ’E ADLİYE CADDESİ ESNAFI TAM DESTEK VERDİ.

SİYASET 02.03.2019 - 14:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3936+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’E ADLİYE CADDESİ ESNAFI TAM DESTEK VERDİ.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Namık Kemal Caddesi ve Adliye Caddesi’ndeki CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker ve İl Başkanı İzzet Akbulut ile Gazi Caddesi ve Namık Kemal Caddesi esnaflarını tek tek ziyaret etti.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,seçim kampanyası kapsamında yürüttüğü esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Namık Kemal Caddesi ve Adliye Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Ercengiz, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanıyor. Adliye caddesi esnafı önceki dönem belediye başkanı tarafından yaptırılan ve kötü bir görüntüyü sergileyen kaldırım. Şimdi hem esnafımız tarafından hem müşterilerimiz tarafından beğenilmektedir. Adliye caddesinde eski dönemlerde kış aylarında yayaların güçlük çektiklerini dile getirdiler.      BİZ HEM AK PARTİ İLE HEM DE GİZLİ MUHALEFET İLE YEREL SEÇİM  KAMPANYASI YÜRÜTÜYORUZ Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 31 Mart seçimleri dönemi başladığından bu yana biz AK Parti yönetimi yanında gizli muhalefet ile seçim çalışmaları yürüttüklerini dile getirdi. Biz gerek saha çalışmalarında, gerek görüntülü televizyon ekranlarında kampanyamızı yürütüyoruz. Ancak AK Parti dahil siyasi rakiplerimizi karşılıklı olarak Burdur sorunlarını tartışalım. Birlikte projelerimizi seçmenin önüne serelim teklifimize karşılık sosyal medya da rakip olarak gizli muhaliflerimiz çıkmaktadır. Ancak bu manevraları kimlerin yürüttüğünü biliyoruz. Biz her türlü karalamaya her türlü çamur atmaya hazırlıklıyız. Bu bir savaş değil hizmet yarışıdır                        SİYASİ BÜTÜNLÜK İÇİNDE ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz CHP İl yönetimi ve milletvekilimiz ile birlikte teşkilat anlayışı çerçevesi içinde çalışmaları sürdürüyoruz. Bizi suçlayanlar 5. Yıllık dönem de yaptığımız hizmetler ve seçim döneminde vaat ettiğimiz ancak yapılmadığını belirttikleri projeler ile vurmaya kalkmaktadırlar. Ben bunu iddia eden şahsiyetlere sadece aynaya bakmalarını ve burada görecekleri kendi dönemlerini değerlendirmelerini salık veririm. Gizli muhalefete gelince seçim döneminde kendilerini sihirli değnek olarak yutturanlar aldıkları ulufeler kesilince kıyameti koparanlar başka mecralar da görmekteyim. Ben onları değil gerçek siyasi rakiplerimi dikkate alarak yoluma devam etmek isterim. Ben hizmetler karşılığında veya eksiklerim konusunda hesap vereceksem bu Burdur halkı ve siyasi muhataplarım olacaktır. Hiç kimse boşuna çaba göstermesin, aday olarak ben ve CHP İl ve merkez İlçe yönetimimiz seçim çalışmalarında 2014 seçimlerinde olduğu gibi halkımız ve esnaf ziyaretlerinde Milletvekili Mehmet Göker, CHP İl ve merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan İl Başkanı İzzet Akbulut,parti üyeleri ve meclis üyeleri de eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinde halkımız ve vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Ercengiz, şikayetlerin ve sorunların giderilmesi için de ilgililere talimat verdi.  
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Namık Kemal Caddesi ve Adliye Caddesi’ndeki CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker ve İl Başkanı İzzet Akbulut ile Gazi Caddesi ve Namık Kemal Caddesi esnaflarını tek tek ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,seçim kampanyası kapsamında yürüttüğü esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Namık Kemal Caddesi ve Adliye Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Ercengiz, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanıyor. Adliye caddesi esnafı önceki dönem belediye başkanı tarafından yaptırılan ve kötü bir görüntüyü sergileyen kaldırım. Şimdi hem esnafımız tarafından hem müşterilerimiz tarafından beğenilmektedir. Adliye caddesinde eski dönemlerde kış aylarında yayaların güçlük çektiklerini dile getirdiler.

     BİZ HEM AK PARTİ İLE HEM DE GİZLİ MUHALEFET İLE YEREL SEÇİM  KAMPANYASI YÜRÜTÜYORUZ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 31 Mart seçimleri dönemi başladığından bu yana biz AK Parti yönetimi yanında gizli muhalefet ile seçim çalışmaları yürüttüklerini dile getirdi. Biz gerek saha çalışmalarında, gerek görüntülü televizyon ekranlarında kampanyamızı yürütüyoruz. Ancak AK Parti dahil siyasi rakiplerimizi karşılıklı olarak Burdur sorunlarını tartışalım. Birlikte projelerimizi seçmenin önüne serelim teklifimize karşılık sosyal medya da rakip olarak gizli muhaliflerimiz çıkmaktadır. Ancak bu manevraları kimlerin yürüttüğünü biliyoruz. Biz her türlü karalamaya her türlü çamur atmaya hazırlıklıyız. Bu bir savaş değil hizmet yarışıdır

                       SİYASİ BÜTÜNLÜK İÇİNDE ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz CHP İl yönetimi ve milletvekilimiz ile birlikte teşkilat anlayışı çerçevesi içinde çalışmaları sürdürüyoruz. Bizi suçlayanlar 5. Yıllık dönem de yaptığımız hizmetler ve seçim döneminde vaat ettiğimiz ancak yapılmadığını belirttikleri projeler ile vurmaya kalkmaktadırlar. Ben bunu iddia eden şahsiyetlere sadece aynaya bakmalarını ve burada görecekleri kendi dönemlerini değerlendirmelerini salık veririm. Gizli muhalefete gelince seçim döneminde kendilerini sihirli değnek olarak yutturanlar aldıkları ulufeler kesilince kıyameti koparanlar başka mecralar da görmekteyim. Ben onları değil gerçek siyasi rakiplerimi dikkate alarak yoluma devam etmek isterim. Ben hizmetler karşılığında veya eksiklerim konusunda hesap vereceksem bu Burdur halkı ve siyasi muhataplarım olacaktır.

Hiç kimse boşuna çaba göstermesin, aday olarak ben ve CHP İl ve merkez İlçe yönetimimiz seçim çalışmalarında 2014 seçimlerinde olduğu gibi halkımız ve esnaf ziyaretlerinde Milletvekili Mehmet Göker, CHP İl ve merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan İl Başkanı İzzet Akbulut,parti üyeleri ve meclis üyeleri de eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinde halkımız ve vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Ercengiz, şikayetlerin ve sorunların giderilmesi için de ilgililere talimat verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.