BAŞKAN ERCENGİZ’E : MAHALLE SAKİNLERİNDEN SEVGİ SELİ

SİYASET 15.03.2019 - 17:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3861+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’E : MAHALLE SAKİNLERİNDEN SEVGİ SELİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek geçmiş dönemde yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek gelecek dönemde yapması planlanan projeleri aktardı.
Sevilen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in gerçekleştirdiği tüm mahalle toplantılarında olduğu gibi Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden de toplantıya ilgi büyüktü. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek “Ayağı yere basan proje “olarak adlandırdıkları yatırım ve hizmet planları hakkında bilgi veriyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ön planda tutularak hazırlanan projelerinde kadın, çocuk,genç, yaşlı ve en engelli vatandaşlara sosyal projelerde öncelik tanıması beğeni topladı. Yeşil alan, spor okulları, spor tesisleri, güvenli çocuk parkları ve gençler için macera, adrenalin parkları da ilgi gören projeler arasındaydı. “Kentimize sözümüz var” dedik. Diyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kentler meydanları ile anılır, biz önümüzdeki 5 yılda adına yakışır bir Cumhuriyet Meydanı’nı Burdur’umuza kazandıracağız. Yeraltı 250 araç kapasiteli otoparkı ile yer üstünde düzenlenmiş meydanıyla, güzel bir Kent Meydanı’nı Burdur’umuza kavuşturacağız.” Şeklinde konuştu
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek geçmiş dönemde yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek gelecek dönemde yapması planlanan projeleri aktardı.

Sevilen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in gerçekleştirdiği tüm mahalle toplantılarında olduğu gibi Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden de toplantıya ilgi büyüktü. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek “Ayağı yere basan proje “olarak adlandırdıkları yatırım ve hizmet planları hakkında bilgi veriyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ön planda tutularak hazırlanan projelerinde kadın, çocuk,genç, yaşlı ve en engelli vatandaşlara sosyal projelerde öncelik tanıması beğeni topladı. Yeşil alan, spor okulları, spor tesisleri, güvenli çocuk parkları ve gençler için macera, adrenalin parkları da ilgi gören projeler arasındaydı. “Kentimize sözümüz var” dedik. Diyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kentler meydanları ile anılır, biz önümüzdeki 5 yılda adına yakışır bir Cumhuriyet Meydanı’nı Burdur’umuza kazandıracağız. Yeraltı 250 araç kapasiteli otoparkı ile yer üstünde düzenlenmiş meydanıyla, güzel bir Kent Meydanı’nı Burdur’umuza kavuşturacağız.” Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.