BAŞKAN ERCENGİZ ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

YAŞAM 03.12.2020 - 15:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2402+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Engelli vatandaşlara saat hediye etti.
Burdur Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası’nda geleneksel olarak düzenlenen etkinlikler bu yıl tüm Dünya’yı etkisine altına alan Covid-19 salgını nedeniyle gerçekleştirilemedi. Etkinliklerin yapılamaması nedeniyle Başkan Ercengiz’in talimatıyla yaptırılan saatler okullarına teslim edildi. Engelli vatandaşlara seslenen Başkan Ercengiz “Engelli kardeşim, bu yıl salgın nedeniyle gönlümüzce eğlenemeyeceğiz ama sağlık olsun. Salgın bitecek geçmişte olduğu gibi yine hep birlikte gönlümüzce eğleneceğiz. Sadece bir gün değil her gün yanınızdayız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimi kucaklıyorum” dedi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Engelli vatandaşlara saat hediye etti.

Burdur Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası’nda geleneksel olarak düzenlenen etkinlikler bu yıl tüm Dünya’yı etkisine altına alan Covid-19 salgını nedeniyle gerçekleştirilemedi. Etkinliklerin yapılamaması nedeniyle Başkan Ercengiz’in talimatıyla yaptırılan saatler okullarına teslim edildi.

Engelli vatandaşlara seslenen Başkan Ercengiz “Engelli kardeşim, bu yıl salgın nedeniyle gönlümüzce eğlenemeyeceğiz ama sağlık olsun. Salgın bitecek geçmişte olduğu gibi yine hep birlikte gönlümüzce eğleneceğiz. Sadece bir gün değil her gün yanınızdayız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli kardeşlerimi kucaklıyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.