BAŞKAN ERCENGİZ;” ESKİŞEHİRDE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU”

DİĞER 25.12.2019 - 17:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2727+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ;” ESKİŞEHİRDE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU”

Başkan Ercengiz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç’ı makamlarında ziyaret etti.
Eskişehir Odunpazarı İlçe Belediyesinin, Kent Konseyi’nin düzenlediği Yerel Yönetimlerin Demokrasiye Katkıları paneline katılmak için Eskişehir’e giden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gerçekleştirilecek panel öncesi bir takım ziyaretlerde bulundu.  Başkan Ercengiz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a yaptığı ziyarette,  Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı çok beğendiğini belirten Ercengiz, Eskişehir’in Dünya’ya ve Türkiye’ye örnek bir Avrupa kenti olduğunu vurguladı. Odunpazarı’ndan çok etkilendiğini ifade eden Ercengiz, Başkan Kurt’u Odunpazarı’nda gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti.  Başkan Ataç'a da nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Ercengiz, "Eskişehir'e gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Ahmet Ataç başkanımız bizim değerli bir büyüğümüz. Eskişehir, Türkiye'de belediyeciliğin örneği konumunda ve bizler de birçok çalışmayı örnek alarak Burdur'da projelendiriyoruz. Bizim için Eskişehir, sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın marka kenti. Ahmet Başkanımızı ziyaret ettiğimiz için de ayrıca mutluyuz, misafirperverliği için teşekkür ediyorum"  ifadelerinde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Belediye Başkanları uzun süre sohbet ederek, projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, ve Başkan Dt. Ahmet Ataç,  Başkan Ercengiz’e nazik ziyareti için teşekkür etti.  
Başkan Ercengiz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç’ı makamlarında ziyaret etti.

Eskişehir Odunpazarı İlçe Belediyesinin, Kent Konseyi’nin düzenlediği Yerel Yönetimlerin Demokrasiye Katkıları paneline katılmak için Eskişehir’e giden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gerçekleştirilecek panel öncesi bir takım ziyaretlerde bulundu. 

Başkan Ercengiz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a yaptığı ziyarette,  Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı çok beğendiğini belirten Ercengiz, Eskişehir’in Dünya’ya ve Türkiye’ye örnek bir Avrupa kenti olduğunu vurguladı. Odunpazarı’ndan çok etkilendiğini ifade eden Ercengiz, Başkan Kurt’u Odunpazarı’nda gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti. 

Başkan Ataç'a da nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Ercengiz, "Eskişehir'e gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Ahmet Ataç başkanımız bizim değerli bir büyüğümüz. Eskişehir, Türkiye'de belediyeciliğin örneği konumunda ve bizler de birçok çalışmayı örnek alarak Burdur'da projelendiriyoruz. Bizim için Eskişehir, sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın marka kenti. Ahmet Başkanımızı ziyaret ettiğimiz için de ayrıca mutluyuz, misafirperverliği için teşekkür ediyorum"  ifadelerinde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Belediye Başkanları uzun süre sohbet ederek, projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, ve Başkan Dt. Ahmet Ataç,  Başkan Ercengiz’e nazik ziyareti için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.