BAŞKAN ERCENGİZ ESNAF BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR .

YAŞAM 03.07.2019 - 16:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4236+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ESNAF BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR .

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda, Mahrukatçılar Sitesi Esnaflarıyla bir araya geldi.
Başkan Ercengiz, esnafların sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı. Konuşmasına kendilerine 5 yıl daha hizmet etme imkanı sağlayan tüm Burdur halkında teşekkür ederek başlayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Bir 5 yıl daha kaynakları en iyi şekilde kullanarak hizmet etmek istiyoruz. Şehrimizin eksikliklerinin bu dönem daha çok farkındayız. Geçen dönemi öğrenerek ve düzelterek geçirdik. Tabii devlet devamlılık esastır. Devam ettirip, bitirerek geçirdik. Şayet kaynaklarımız el verirse bu dönem projelerimize daha fazla zaman ayırıp, yapabileceğimiz dönem olacak” diye konuştu. Mahrukatçılar Sitesi’nde bulunan birkaç dükkanın ruhsat sıkıntısıyla ilgili de çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Ercengiz, “Biz tapudan ilgili evrakları alıp, dava dosyasına ekledik. Bundan sonraki süreçte yargı en kısa sürede sonuçlandırırsa Mahrukatçılar Sitesindeki Tapu sorununu gidereceğiz” dedi. Başkan Ercengiz, Mahrukatçılar Sitesi Esnafının alt yapı ve asfaltla ilgili taleplerine ise “Asfalt ve yağmur suyuyla ilgili sıkıntılar da vardı, bir asfalt kredisine başvurduk, Bu kredinin sonuçlanmasını bekliyoruz. Kredinin onaylanmasında hiçbir riskimiz olmadığı gibi bugüne kadar ödediğimiz borç, kullandığımız kredinin kat be kat üstünde. Eğer İller Bankası kredi başvurumuzu onaylayıp, yaz dönemi içersinde bize tahsisi ederse, hızlı şekilde bir alt yapı çalışmalarımızı bitirip, yollarımızı tamamlayıp hizmetinize sunacağız.” Şeklinde konuşarak yanıtladı.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda, Mahrukatçılar Sitesi Esnaflarıyla bir araya geldi.

Başkan Ercengiz, esnafların sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı. Konuşmasına kendilerine 5 yıl daha hizmet etme imkanı sağlayan tüm Burdur halkında teşekkür ederek başlayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Bir 5 yıl daha kaynakları en iyi şekilde kullanarak hizmet etmek istiyoruz. Şehrimizin eksikliklerinin bu dönem daha çok farkındayız. Geçen dönemi öğrenerek ve düzelterek geçirdik. Tabii devlet devamlılık esastır. Devam ettirip, bitirerek geçirdik. Şayet kaynaklarımız el verirse bu dönem projelerimize daha fazla zaman ayırıp, yapabileceğimiz dönem olacak” diye konuştu.

Mahrukatçılar Sitesi’nde bulunan birkaç dükkanın ruhsat sıkıntısıyla ilgili de çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Ercengiz, “Biz tapudan ilgili evrakları alıp, dava dosyasına ekledik. Bundan sonraki süreçte yargı en kısa sürede sonuçlandırırsa Mahrukatçılar Sitesindeki Tapu sorununu gidereceğiz” dedi. Başkan Ercengiz, Mahrukatçılar Sitesi Esnafının alt yapı ve asfaltla ilgili taleplerine ise “Asfalt ve yağmur suyuyla ilgili sıkıntılar da vardı, bir asfalt kredisine başvurduk, Bu kredinin sonuçlanmasını bekliyoruz. Kredinin onaylanmasında hiçbir riskimiz olmadığı gibi bugüne kadar ödediğimiz borç, kullandığımız kredinin kat be kat üstünde. Eğer İller Bankası kredi başvurumuzu onaylayıp, yaz dönemi içersinde bize tahsisi ederse, hızlı şekilde bir alt yapı çalışmalarımızı bitirip, yollarımızı tamamlayıp hizmetinize sunacağız.” Şeklinde konuşarak yanıtladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.