BAŞKAN ERCENGİZ ; ESNAF BULUŞMALARINA KATILIYOR

YAŞAM 01.07.2019 - 13:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4434+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ; ESNAF BULUŞMALARINA KATILIYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Ali Say ve Uzayçatı Pazaryeri esnafının katıldığı kahvaltılı toplantıda konuştu
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Ali Say ve Uzayçatı Pazaryeri esnafının katıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Ercengiz, Uzayçatı Pazaryeri esnafına mahalle seçimde kendisine gösterdikleri ilgi ve desteğe teşekkür etti.2014 seçimleri sonrasında çıkardığı parti rozetini bu güne kadar takmadığını belirterek çalışmalarda yalnız Belediye başkanı olmaya çalıştığını yeniledi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda yaptığı teşekkür konuşmasında, Gösterdiği samimiyete inanarak, kendisine bir beş yıl daha görev verildiğine vurgu yaparak, “Amacımız iyi niyetle bu kente hizmet etmek. Kaynakları doğru kullanmak ve bu kaynakları da eşit ve adaletli bir biçimde yurttaşımıza ulaştırmak, bizim hedefimiz ve gece gündüz çalışmamızın asıl amacı da budur. 90 gündür bu sözümüzün arkasında duruyor, bunu da göstermeye çalışıyoruz. Biz bu kentte çalışırken tüm paydaşların siyasi unvanı ne olursa olsun, asıl hedefinin bu kente hizmet etmek olduğunu unutmamasını kendilerinden rica ediyoruz. Seçimdeki gergin atmosferden bahsederken “amacımız Burdur’a ve Burdurluya hizmet etmektir çok yakında içme suyu ile ilgili çalışmaların tamamlanacağını ve yumuşatma işleminin ardından Burdur halkı istenilen nitelikte içme suyuna kavuşacaklarını söyledi. İstanbul seçimlerinden de bahseden Başkan Ercengiz, bu seçimlere giden bakanlar devletin cebinden harcamalar yaparken kendisinin İstanbul da oturan Burdurlu hemşerilerime birer mektup yazarak adreslerine kendi cebimden ödeyerek postaladım. Bedesten, için çalışmaların sona gelindiğini ve yapılacak tadilat ve yenilemenin ardından sorunun tıpkı şehir otogar tesislerinde olduğu gibi çözüleceğini söyledi. Bu gün gelinen noktada ekonomik sıkıntıların her kesimi etkilediğini dile getirerek Pazar esnafının kendisinden beklentileri olup olmadığını sordu.Haksız ve mesnetsiz eleştirilere karşı da cevap vereceklerini belirten Ercengiz, ancak kimseyi de istemeden de olsa kırma taraftarı olmadıklarını siyasette dilin iyi kullanmasına taraf olduklarını söyleyerek konuşmasını bitirdi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Ali Say ve Uzayçatı Pazaryeri esnafının katıldığı kahvaltılı toplantıda konuştu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Ali Say ve Uzayçatı Pazaryeri esnafının katıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Ercengiz, Uzayçatı Pazaryeri esnafına mahalle seçimde kendisine gösterdikleri ilgi ve desteğe teşekkür etti.2014 seçimleri sonrasında çıkardığı parti rozetini bu güne kadar takmadığını belirterek çalışmalarda yalnız Belediye başkanı olmaya çalıştığını yeniledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda yaptığı teşekkür konuşmasında, Gösterdiği samimiyete inanarak, kendisine bir beş yıl daha görev verildiğine vurgu yaparak, “Amacımız iyi niyetle bu kente hizmet etmek. Kaynakları doğru kullanmak ve bu kaynakları da eşit ve adaletli bir biçimde yurttaşımıza ulaştırmak, bizim hedefimiz ve gece gündüz çalışmamızın asıl amacı da budur. 90 gündür bu sözümüzün arkasında duruyor, bunu da göstermeye çalışıyoruz. Biz bu kentte çalışırken tüm paydaşların siyasi unvanı ne olursa olsun, asıl hedefinin bu kente hizmet etmek olduğunu unutmamasını kendilerinden rica ediyoruz.

Seçimdeki gergin atmosferden bahsederken “amacımız Burdur’a ve Burdurluya hizmet etmektir çok yakında içme suyu ile ilgili çalışmaların tamamlanacağını ve yumuşatma işleminin ardından Burdur halkı istenilen nitelikte içme suyuna kavuşacaklarını söyledi. İstanbul seçimlerinden de bahseden Başkan Ercengiz, bu seçimlere giden bakanlar devletin cebinden harcamalar yaparken kendisinin İstanbul da oturan Burdurlu hemşerilerime birer mektup yazarak adreslerine kendi cebimden ödeyerek postaladım.

Bedesten, için çalışmaların sona gelindiğini ve yapılacak tadilat ve yenilemenin ardından sorunun tıpkı şehir otogar tesislerinde olduğu gibi çözüleceğini söyledi. Bu gün gelinen noktada ekonomik sıkıntıların her kesimi etkilediğini dile getirerek Pazar esnafının kendisinden beklentileri olup olmadığını sordu.Haksız ve mesnetsiz eleştirilere karşı da cevap vereceklerini belirten Ercengiz, ancak kimseyi de istemeden de olsa kırma taraftarı olmadıklarını siyasette dilin iyi kullanmasına taraf olduklarını söyleyerek konuşmasını bitirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.