BAŞKAN ERCENGİZ;” ESNAFIMIZ KURALLARA RİAYET ETTİ”

YAŞAM 29.06.2020 - 16:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3815+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ;” ESNAFIMIZ KURALLARA RİAYET ETTİ”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda Esnaf Odaları Başkanları ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı Ercengiz, İstasyon Park ve Restoran’da düzenlenen kahvaltıda Burdur Esnaf Odaları Başkanı Metin Sipahi, Burdur Esnaflarının bağlı olduğu Oda Başkaları, Birlik Başkanları ve Yönetim Kurulları ile bir araya geldi. Pandemi sürecinde yaşanan zorlukları ve güçlükleri ele alan Başkan Ercengiz, “ Dünya ile birlikte çok etkin bir mücadele sergiledik Türkiye olarak. Burdur İli olarak da gerçekleştirdiğimiz tedbir çalışmaları ve aldığımız sıkı kararlar ile belki esnaflarımız çok zorlandı ama bu süreci ancak bu şekilde kısa sürede atlatabilirdik. Tedbirleri elden bırakırsak, en başa dönebiliriz ben bunun kaygısını yaşıyorum . Bunun için de tedbirlere ve dezenfeksiyon çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” Dedi. KURALLARIN UYGULANMASI KONUSUNDA ESNAFLARIMIZ ÇOK BAŞARILIYDI Covid-19 salgını hakkında da bilgi aktaran Başkan Ercengiz, kişisel tedbirlerin önemine dikkat çekerek, “ esnaf dostlarımızın da kendilerini koruması gerekiyor, vatandaş ile iç içe işlerini devam ettirme çabasındalar. İşin biraz da esnaflık boyutuna bakılırsa özellikle hizmet sektöründe çalışan esnaflarımız ekonomik anlamda oldukça zorlandı bunun da farkındayız. Bu süreci birlikte atlatacağız, sorunlarımızı konuşacağız. Kuralların uygulanması konusunda inanın esnaf çok başarılı ve dikkatliydi. Ben bu konuda sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte ben de saha da olmaya çalıştım. Psikolojik destek anlamında. Çünkü bizler de sahadan çekilirsek vatandaş farklı paranoyalar ve farklı korkular geliştirebilirdi. Önlemlerimizi alarak sahaya çıktık .  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda Esnaf Odaları Başkanları ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ercengiz, İstasyon Park ve Restoran’da düzenlenen kahvaltıda Burdur Esnaf Odaları Başkanı Metin Sipahi, Burdur Esnaflarının bağlı olduğu Oda Başkaları, Birlik Başkanları ve Yönetim Kurulları ile bir araya geldi.

Pandemi sürecinde yaşanan zorlukları ve güçlükleri ele alan Başkan Ercengiz, “ Dünya ile birlikte çok etkin bir mücadele sergiledik Türkiye olarak. Burdur İli olarak da gerçekleştirdiğimiz tedbir çalışmaları ve aldığımız sıkı kararlar ile belki esnaflarımız çok zorlandı ama bu süreci ancak bu şekilde kısa sürede atlatabilirdik. Tedbirleri elden bırakırsak, en başa dönebiliriz ben bunun kaygısını yaşıyorum . Bunun için de tedbirlere ve dezenfeksiyon çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” Dedi.

KURALLARIN UYGULANMASI KONUSUNDA ESNAFLARIMIZ ÇOK BAŞARILIYDI

Covid-19 salgını hakkında da bilgi aktaran Başkan Ercengiz, kişisel tedbirlerin önemine dikkat çekerek, “ esnaf dostlarımızın da kendilerini koruması gerekiyor, vatandaş ile iç içe işlerini devam ettirme çabasındalar. İşin biraz da esnaflık boyutuna bakılırsa özellikle hizmet sektöründe çalışan esnaflarımız ekonomik anlamda oldukça zorlandı bunun da farkındayız. Bu süreci birlikte atlatacağız, sorunlarımızı konuşacağız. Kuralların uygulanması konusunda inanın esnaf çok başarılı ve dikkatliydi. Ben bu konuda sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte ben de saha da olmaya çalıştım. Psikolojik destek anlamında. Çünkü bizler de sahadan çekilirsek vatandaş farklı paranoyalar ve farklı korkular geliştirebilirdi. Önlemlerimizi alarak sahaya çıktık .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.