BAŞKAN ERCENGİZ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 24.06.2020 - 14:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3378+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yaptı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Bedesten Çarşı esnafı ve Ayakkabılar Çarşı esnaflarını ziyaret etti. Ziyaret ile bilgi veren Başkan Ercengiz “Normalleşme süreciyle yeniden işlerinin başına dönen esnafımıza İlçe Başkanımız ve Meclis üyelerimizle birlikte destek ziyaretinde bulunduk. Halk sağlığını korumak adına esnafımızın gerekli özeni göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim” ifadelerini kullandı.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Bedesten Çarşı esnafı ve Ayakkabılar Çarşı esnaflarını ziyaret etti.

Ziyaret ile bilgi veren Başkan Ercengiz “Normalleşme süreciyle yeniden işlerinin başına dönen esnafımıza İlçe Başkanımız ve Meclis üyelerimizle birlikte destek ziyaretinde bulunduk. Halk sağlığını korumak adına esnafımızın gerekli özeni göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.