BAŞKAN ERCENGİZ, ESNAFTAN KARNESİNİ ALDI

SİYASET 19.01.2019 - 14:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3653+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, ESNAFTAN KARNESİNİ ALDI

Burdur Radyosu tarafından yapılan ankette, 5 kategoride çeşitli meslek mensuplarından tam not alan Başkan Ercengiz’e makamında karnesi takdim edildi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Radyosu’nun hazırladığı anket sonuçlarına göre düzenlenen karnesini aldı.  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen ankette Sosyal Belediyecilik, Halkla ilişkileri, Kültür ve Sosyal Etkinlikler, Yeşil Enerji ve Geri Dönüşüm kategorilerinde değerlendirildi. 5 yıllık çalışmaları göz önünde bulundurularak yapılan anket sonuçlarından başarılı ve çok başarılı notu aldı.  Başkan Ercengiz, anket sonuçlarına göre düzenlenen karnelerini esnaf, emekli, pansiyon işletmeciliği, ev hanımı, işçi, avukat, gıda üretimi, basın temsilcisi ve muhtar gibi farklı meslek sektör temsilcileri takdim ettiler.  Burdur Radyosu Genel Müdürü Serkan Şimşek , “Burdur Radyosu olarak küçük çaplı bir anket hazırladık, daha doğrusu karne hazırladık. Biz bu karnelerimizi temsilci arkadaşlarımızla size sunmak istedik.  Geçmiş 5 yıllık dönem içerisindeki icraatlarınız, yaptıklarınız ve başarılarınızın bir göstergesidir. Hazırlanan karnelerde gördüğüm kadarıyla kırık notunuz yok. Karnelerin sonucu olarak birinci döneminizi başarıyla tamamladınız. Bu bağlamda 31 Mart seçimlerinde ve 2. Dönem çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Başarılı ve çok başarılı bulunmak hakikaten böyle bir makamdaki insan için çok büyük bir onurdur. Özellikle Burdur’umuza hizmet ederken hep söylediğimiz şey; ‘Önce gönüllere gireceğiz, sonra iş yapacağız’ demiştim. Kısmen başarılı olduğumuz yerler olabilir. Belli ki burada hal ve hareketlerimizin düzgün olmasından kanaat de kullanılmış. Ben çok teşekkür ederim. Başarılı olalım kentimiz kazansın” ifadelerini kullandı. Başkan, farklı sektör temsilcilerinden karnelerini aldıktan sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Burdur Radyosu tarafından yapılan ankette, 5 kategoride çeşitli meslek mensuplarından tam not alan Başkan Ercengiz’e makamında karnesi takdim edildi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Radyosu’nun hazırladığı anket sonuçlarına göre düzenlenen karnesini aldı.  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen ankette Sosyal Belediyecilik, Halkla ilişkileri, Kültür ve Sosyal Etkinlikler, Yeşil Enerji ve Geri Dönüşüm kategorilerinde değerlendirildi. 5 yıllık çalışmaları göz önünde bulundurularak yapılan anket sonuçlarından başarılı ve çok başarılı notu aldı.  Başkan Ercengiz, anket sonuçlarına göre düzenlenen karnelerini esnaf, emekli, pansiyon işletmeciliği, ev hanımı, işçi, avukat, gıda üretimi, basın temsilcisi ve muhtar gibi farklı meslek sektör temsilcileri takdim ettiler. 

Burdur Radyosu Genel Müdürü Serkan Şimşek , “Burdur Radyosu olarak küçük çaplı bir anket hazırladık, daha doğrusu karne hazırladık. Biz bu karnelerimizi temsilci arkadaşlarımızla size sunmak istedik.  Geçmiş 5 yıllık dönem içerisindeki icraatlarınız, yaptıklarınız ve başarılarınızın bir göstergesidir. Hazırlanan karnelerde gördüğüm kadarıyla kırık notunuz yok. Karnelerin sonucu olarak birinci döneminizi başarıyla tamamladınız. Bu bağlamda 31 Mart seçimlerinde ve 2. Dönem çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Başarılı ve çok başarılı bulunmak hakikaten böyle bir makamdaki insan için çok büyük bir onurdur. Özellikle Burdur’umuza hizmet ederken hep söylediğimiz şey; ‘Önce gönüllere gireceğiz, sonra iş yapacağız’ demiştim. Kısmen başarılı olduğumuz yerler olabilir. Belli ki burada hal ve hareketlerimizin düzgün olmasından kanaat de kullanılmış. Ben çok teşekkür ederim. Başarılı olalım kentimiz kazansın” ifadelerini kullandı. Başkan, farklı sektör temsilcilerinden karnelerini aldıktan sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.