BAŞKAN ERCENGİZ; “EVİ YANAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ”

YAŞAM 26.08.2019 - 18:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3060+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “EVİ YANAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bahçelievler Mahallesi’nde yangın çıkan evde incelemelerde bulundu.
Bahçelievler Mahallesi Şehitler Caddesi’nde 3 katlı binanın ikinci katında bulunan dairede çıkan yangın sonrası, ev kullanılamaz hale geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan yardımcısı Ali Say, söndürme çalışmalarının ardından yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,”Dikkatsizlik sonucu meydana gelen yangında, en büyük tesellimiz can kaybı olmayışıdır. İtfaiye ekiplerimiz, haber aldığı andan itibaren en hızlı şekilde olay yerine ulaşmış ve yangın daha fazla büyüyüp, çevreye zarar vermeden müdahale etmişlerdir. Söndürme çalışmalarının ardından, temizliğinin yapılması için gelen talebi hemen değerlendirip, vatandaşımıza destek verdik. Bizzat da kedimiz yanan evi ve ailemizi ziyaret edip, kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Üzerimize düşen her türlü görevi de Burdur Belediyesi olarak yapacağımızı da kendilerine illettik. Dileriz bir daha böyle kazalar yaşanmaz.” Şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bahçelievler Mahallesi’nde yangın çıkan evde incelemelerde bulundu.

Bahçelievler Mahallesi Şehitler Caddesi’nde 3 katlı binanın ikinci katında bulunan dairede çıkan yangın sonrası, ev kullanılamaz hale geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan yardımcısı Ali Say, söndürme çalışmalarının ardından yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,”Dikkatsizlik sonucu meydana gelen yangında, en büyük tesellimiz can kaybı olmayışıdır. İtfaiye ekiplerimiz, haber aldığı andan itibaren en hızlı şekilde olay yerine ulaşmış ve yangın daha fazla büyüyüp, çevreye zarar vermeden müdahale etmişlerdir. Söndürme çalışmalarının ardından, temizliğinin yapılması için gelen talebi hemen değerlendirip, vatandaşımıza destek verdik. Bizzat da kedimiz yanan evi ve ailemizi ziyaret edip, kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Üzerimize düşen her türlü görevi de Burdur Belediyesi olarak yapacağımızı da kendilerine illettik. Dileriz bir daha böyle kazalar yaşanmaz.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.