BAŞKAN ERCENGİZ GAZİ’Yİ EVİNDE ZİYARET ETTİ.

YAŞAM 08.03.2016 - 14:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3864+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ GAZİ’Yİ EVİNDE ZİYARET ETTİ.

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 15 Şubat’ta terör örgütü ile çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can Diyarbakır’daki tedavisinin ardından memleketi Burdur’a geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can’ı Burdur’daki kayınpederinin evinde ziyaret etti. Bacağına isabet eden kurşunlar ile yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can’a bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Başkan Ercengiz, vatanı için verdiği mücadeleden dolayı tebrik etti. Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Başkan Ercengiz, “Oradaki mücadelenizden ve kahramanlığınızdan dolayı Burdur halkı adına teşekkür ediyorum. Dileğimiz terör olaylarının bir an önce son bulması ve bu tür acıların bir daha yaşanmamasıdır. Tüm gazilerimize şifa diliyorum. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet, kederli ailelerinde sabır diliyorum. Vatan savunmasında mücadele veren askerlerimizin Allah yardımcıları olsun” diye konuştu. Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.  
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 15 Şubat’ta terör örgütü ile çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can Diyarbakır’daki tedavisinin ardından memleketi Burdur’a geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can’ı Burdur’daki kayınpederinin evinde ziyaret etti.

Bacağına isabet eden kurşunlar ile yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can’a bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Başkan Ercengiz, vatanı için verdiği mücadeleden dolayı tebrik etti.

Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Başkan Ercengiz, “Oradaki mücadelenizden ve kahramanlığınızdan dolayı Burdur halkı adına teşekkür ediyorum. Dileğimiz terör olaylarının bir an önce son bulması ve bu tür acıların bir daha yaşanmamasıdır. Tüm gazilerimize şifa diliyorum. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet, kederli ailelerinde sabır diliyorum. Vatan savunmasında mücadele veren askerlerimizin Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.

Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.