BAŞKAN ERCENGİZ, HALKIN SORUNLARINI DİNLİYOR

YAŞAM 01.12.2018 - 16:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2403+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, HALKIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in, Cumartesi günleri başlattığı Halk Günü yoğun katılımlarla devam ediyor.
Her hafta Cumartesi günü 10:00-15:00 saatleri arasında Başkanlık Makamında devam eden Halk Günü ile vatandaşlarla tek tek görüşerek, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Başkan Ercengiz, bugün gerçekleşen toplantıda da 42 vatandaşımızla bire bir görüşerek taleplerini dinledi.  Başkan Ercengiz “Hemşerilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Bir gün değil her gün vatandaşlarımızı birebir dinlemeye çalışıyor, gelen istek ve taleplerine göre ilgili birim müdürlerimle çözüm odaklı çalışıyoruz. Sosyal Belediyecilik faaliyetlerimizde en önemli çözüm noktası hemşerilerimizle olan birebir buluşmalarımız. Bundan dolayı bu Halk Günü bizim için çok önemli’’ dedi. Halk Günü için Başkan Ercengiz ile görüşmeye gelen vatandaşlar, belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Ercengiz’in, Burdur’un çehresini değiştirdiğini ifade eden vatandaşlar, “Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Şehirde çok güzel çalışmalar yaptı. Özellikle mahallelerin sorunlarını çözüyor. Biz inanıyoruz gelecekte Burdur çok daha güzel olacak” diye duygularını dile getirdi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in, Cumartesi günleri başlattığı Halk Günü yoğun katılımlarla devam ediyor.

Her hafta Cumartesi günü 10:00-15:00 saatleri arasında Başkanlık Makamında devam eden Halk Günü ile vatandaşlarla tek tek görüşerek, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Başkan Ercengiz, bugün gerçekleşen toplantıda da 42 vatandaşımızla bire bir görüşerek taleplerini dinledi. 

Başkan Ercengiz “Hemşerilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Bir gün değil her gün vatandaşlarımızı birebir dinlemeye çalışıyor, gelen istek ve taleplerine göre ilgili birim müdürlerimle çözüm odaklı çalışıyoruz. Sosyal Belediyecilik faaliyetlerimizde en önemli çözüm noktası hemşerilerimizle olan birebir buluşmalarımız. Bundan dolayı bu Halk Günü bizim için çok önemli’’ dedi.

Halk Günü için Başkan Ercengiz ile görüşmeye gelen vatandaşlar, belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Ercengiz’in, Burdur’un çehresini değiştirdiğini ifade eden vatandaşlar, “Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Şehirde çok güzel çalışmalar yaptı. Özellikle mahallelerin sorunlarını çözüyor. Biz inanıyoruz gelecekte Burdur çok daha güzel olacak” diye duygularını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.