BAŞKAN ERCENGİZ; “ HUBUBAT PAZARINI ZİYARET ETTİ.”

EKONOMİ 18.06.2020 - 17:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2893+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “ HUBUBAT PAZARINI ZİYARET ETTİ.”

Başkan Ercengiz, yeni hasat sezonu dolayısıyla Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz,Burdur hububat pazarını ziyaret etti.  “ Yeni hububat sezonu için Ziraat Odası Başkanımız Kemal Kubilay’i ziyaret ettik. Hububat sezonunun yakın olması nedeniyle üreticimizin sorunlarına yönelik olarak yetkililerle dönem içindeki çalışmaları konuştuk. Gerek Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay ve üreticiler ve hububat pazarındaki zahirecileri ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi illettik. Yeni sezonun tüm üreticilere ve hububat alım satımı yapanlara hayırlı olmasını diliyorum.” Bu dönemde hükümetin bir an önce hububat alım fiyatlarını açıklayarak üreticimizin emeğinin hakkını almasını diliyorum şeklinde konuştu. Önümüzdeki hafta İzmir de olacağım; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer, ile görüşeceğim. Umarım oradaki incelemelerde kooperatifleşme gibi konularda incelemelerde bulunacağım. Bilhassa bölge üreticisinin en önemli girdisi fasulye üretimi ve pazarlanması konusunda çözüm arayışına öncelik vereceğim. Bu konuda yeni pazarlar ve üretimi başka nasıl değerlendiririz bunu araştıracağım.  
Başkan Ercengiz, yeni hasat sezonu dolayısıyla Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz,Burdur hububat pazarını ziyaret etti.  “ Yeni hububat sezonu için Ziraat Odası Başkanımız Kemal Kubilay’i ziyaret ettik. Hububat sezonunun yakın olması nedeniyle üreticimizin sorunlarına yönelik olarak yetkililerle dönem içindeki çalışmaları konuştuk.

Gerek Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay ve üreticiler ve hububat pazarındaki zahirecileri ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi illettik. Yeni sezonun tüm üreticilere ve hububat alım satımı yapanlara hayırlı olmasını diliyorum.” Bu dönemde hükümetin bir an önce hububat alım fiyatlarını açıklayarak üreticimizin emeğinin hakkını almasını diliyorum şeklinde konuştu.

Önümüzdeki hafta İzmir de olacağım; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer, ile görüşeceğim. Umarım oradaki incelemelerde kooperatifleşme gibi konularda incelemelerde bulunacağım. Bilhassa bölge üreticisinin en önemli girdisi fasulye üretimi ve pazarlanması konusunda çözüm arayışına öncelik vereceğim. Bu konuda yeni pazarlar ve üretimi başka nasıl değerlendiririz bunu araştıracağım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.