BAŞKAN ERCENGİZ; HUZUR EVİ MÜDAVİMLERİNİ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 12.05.2019 - 15:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3854+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; HUZUR EVİ MÜDAVİMLERİNİ ZİYARET ETTİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 12 Mayıs Anneler günü nedeniyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin günlerini kutladı.
Ziyarette Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Oğlu Mehmet Ali Ercengiz, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Huzurevi’nde kalan annelerin gününü kutlayan ve onlarla sohbet eden Başkan Ercengiz, yaşlı bireylere herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Başkan Ercengiz” Yaşlı bireylerimize ne kadar hizmet ve hürmet etsek azdır. Annelerimiz bizim başımızın tacıdır. Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bizler de ne isterseniz yapmaya hazırız. Yeter ki siz mutlu ve huzurlu olun” dedi. Huzurevi Sakinleri de Başkan Ercengiz’e ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirdi. Huzurevi’nde mutlu olduklarını ve hiçbir ihtiyaçları olmadığını belirten huzurevi sakinleri, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirttiler.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 12 Mayıs Anneler günü nedeniyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin günlerini kutladı.

Ziyarette Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Oğlu Mehmet Ali Ercengiz, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Huzurevi’nde kalan annelerin gününü kutlayan ve onlarla sohbet eden Başkan Ercengiz, yaşlı bireylere herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Başkan Ercengiz” Yaşlı bireylerimize ne kadar hizmet ve hürmet etsek azdır. Annelerimiz bizim başımızın tacıdır. Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bizler de ne isterseniz yapmaya hazırız. Yeter ki siz mutlu ve huzurlu olun” dedi.

Huzurevi Sakinleri de Başkan Ercengiz’e ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirdi. Huzurevi’nde mutlu olduklarını ve hiçbir ihtiyaçları olmadığını belirten huzurevi sakinleri, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.