BAŞKAN ERCENGİZ, İLK GÜNKÜ HEYACAN İLE ZİYARETLERDEYİZ

SİYASET 27.12.2018 - 11:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2963+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, İLK GÜNKÜ HEYACAN İLE ZİYARETLERDEYİZ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut Bağlar mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bir dönemin renkli siyasileri arasında olan Süleyman Demirel’in sözünü hatırlatarak siyaset demir çarık demir çizme ile yapılır. Bizde ilk günkü gibi ekibimiz ve örgütümüzle çalışmalarımızı başlattık  Mahalle ziyaretinde halkın kendisinden taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm odaklı çalışmalar yapmak üzere merkez Bağlar mahallesi halkı ile bir araya geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, Meclis Üyeleri ve Bağlar Mahallesi sakinleri katıldı.      Başkan Ercengiz CHP İl yönetimi ile Mahalle ziyaretleri kapsamında Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, Bağlar Mahallesinde yapılan çalışmaları ve Burdur Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri anlatarak vatandaşların sorularını dinledi. Mahalle ziyareti Başkan Ercengiz’in belediye çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı sonrası karşılıklı fikir alışverişi ile Bağlar mahallesi ziyaretlerini tamamlayan Başkan Ali Orkun Ercengiz, ve CHP İl Örgütü aldıkları notlar ile birlikte Bağlar mahallesinden ayrıldı. Hiçbir zaman halkın içinden ve sorunlarından ayrı olmadıklarını kenarda köşede kalmış küçük işlerin fotoğraflarını çekerek muhalefet yapılmasını da şık bulmadıklarını dile getirdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut Bağlar mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bir dönemin renkli siyasileri arasında olan Süleyman Demirel’in sözünü hatırlatarak siyaset demir çarık demir çizme ile yapılır. Bizde ilk günkü gibi ekibimiz ve örgütümüzle çalışmalarımızı başlattık  Mahalle ziyaretinde halkın kendisinden taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm odaklı çalışmalar yapmak üzere merkez Bağlar mahallesi halkı ile bir araya geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, Meclis Üyeleri ve Bağlar Mahallesi sakinleri katıldı.

     Başkan Ercengiz CHP İl yönetimi ile Mahalle ziyaretleri kapsamında Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, Bağlar Mahallesinde yapılan çalışmaları ve Burdur Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri anlatarak vatandaşların sorularını dinledi.

Mahalle ziyareti Başkan Ercengiz’in belediye çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı sonrası karşılıklı fikir alışverişi ile Bağlar mahallesi ziyaretlerini tamamlayan Başkan Ali Orkun Ercengiz, ve CHP İl Örgütü aldıkları notlar ile birlikte Bağlar mahallesinden ayrıldı. Hiçbir zaman halkın içinden ve sorunlarından ayrı olmadıklarını kenarda köşede kalmış küçük işlerin fotoğraflarını çekerek muhalefet yapılmasını da şık bulmadıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.