BAŞKAN ERCENGİZ’İN 10 KASIM MESAJI

GÜNDEM 09.11.2020 - 13:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2382+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN 10 KASIM MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıldönümü dolayısıyla minnet, şükran ve özlemle anıyoruz."
Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi liderimiz, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82’inci yılında ulusça saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz. 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını göstermemiz gereken bir gündür. Bu günde bizlere düşen en büyük görev, cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumak ve milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için yorulmaksızın gayret etmektir. Atatürk, yapmış olduğu işler ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin kalbinde büyük bir lider ve devlet adamı olmuştur. Genç nesillere emanet ettiği ve ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde ileri bir demokrasi anlayışıyla taçlanmış olarak, yine onun gösterdiği hedefler dahilinde varlığını devam ettirmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla ve de bilinçle bu kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancım tamdır. Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Ülkemizde Demokrasi ve Cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak değerlendiriyoruz. Cumhuriyetimiz her zaman yaşatılmış ve yaşatılmaya da devam edilecektir. Aramızdan ayrılışının 82. yılında, Türk Ulusunun gönlünde ölümsüzleşen Yüce Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz."  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıldönümü dolayısıyla minnet, şükran ve özlemle anıyoruz."

Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi liderimiz, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82’inci yılında ulusça saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz.

10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını göstermemiz gereken bir gündür. Bu günde bizlere düşen en büyük görev, cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumak ve milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için yorulmaksızın gayret etmektir.

Atatürk, yapmış olduğu işler ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin kalbinde büyük bir lider ve devlet adamı olmuştur. Genç nesillere emanet ettiği ve ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde ileri bir demokrasi anlayışıyla taçlanmış olarak, yine onun gösterdiği hedefler dahilinde varlığını devam ettirmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla ve de bilinçle bu kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancım tamdır.

Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Ülkemizde Demokrasi ve Cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak değerlendiriyoruz. Cumhuriyetimiz her zaman yaşatılmış ve yaşatılmaya da devam edilecektir.

Aramızdan ayrılışının 82. yılında, Türk Ulusunun gönlünde ölümsüzleşen Yüce Önder Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.