BAŞKAN ERCENGİZ’İN: “ 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI “

GÜNDEM 15.03.2019 - 15:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4554+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN: “ 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI “

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’inci yıldönümünü mesajı
“Tüm Dünya’ya Çanakkale geçilmez dedirten Mehmetçiğin kahramanlık destanı yazdığı Çanakkale Savaşları’nın 104’inci yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyor, aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum. Çanakkale Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahraman Türk Halkı’nın yazdığı özgürlük ve bağımsızlık destanıdır. Anadolu’nun dört bir yanından gelerek Çanakkale’de bağımsızlığımız için gözünü bile kırpmadan ölüme koşan kahramanlarımız, sadece bir zafer kazanmakla kalmamış, Kurtuluş Savaşının da temellerini atmışlardır. Tarih boyunca vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda eden ve gazi olan tüm kahramanlarımız için ne yapsak azdır. Türk Ulusu olarak Çanakkale’de ortaya koyduğumuz birlik ve bütünlüğe bugün her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktayız. Çanakkale Zaferi, vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak, gelecek nesillere taşımak en önemli görevimizdir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımızı, vatanını canından üstün bilen şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.”    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’inci yıldönümünü mesajı

“Tüm Dünya’ya Çanakkale geçilmez dedirten Mehmetçiğin kahramanlık destanı yazdığı Çanakkale Savaşları’nın 104’inci yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyor, aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum.

Çanakkale Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahraman Türk Halkı’nın yazdığı özgürlük ve bağımsızlık destanıdır. Anadolu’nun dört bir yanından gelerek Çanakkale’de bağımsızlığımız için gözünü bile kırpmadan ölüme koşan kahramanlarımız, sadece bir zafer kazanmakla kalmamış, Kurtuluş Savaşının da temellerini atmışlardır. Tarih boyunca vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda eden ve gazi olan tüm kahramanlarımız için ne yapsak azdır.

Türk Ulusu olarak Çanakkale’de ortaya koyduğumuz birlik ve bütünlüğe bugün her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktayız. Çanakkale Zaferi, vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak, gelecek nesillere taşımak en önemli görevimizdir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımızı, vatanını canından üstün bilen şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.